2777
2789
عنوان

داشتم با خدای خودم صحبت میکردم که

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 52 پست
🤣عزیزم اولا خدا قبل اینکه ما چیزی به ذهنمون برسه خودش همه چیزو میدونهدوما فرشته ها مسئول ثبت اعمالم ...

ولا تو نت زدم هزاران فرشته امد که یکی مال روزیه 

یکی مال....

اره بابا من با خدا دوستم

دوست بودن با حقش روبه جا آوردن فرق داره 

چند ساله به شدت دارم سعی میکنم بنده خوبی باشم براش اما امروز با شنیدن این مطلبی که بهت گفتم دیدم خیلی عقبم 😔ببینم میتونم برات پیداش کنم بفرستم بخونی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش مطلبی که امروز خوندم رو و دقیقا جواب سوالته می‌تونستم برات کامل بگم کسی از امام علی علیه السلام ...

خب پس اینجور باشه که میلیون ها و میلیارد ها نفریم که حق رو اجابت نکردیم پس اون آدم بددلی که دعا میکنه و میگیره یعنی حق خدا رو اجابت کرده؟

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

2805

من فکر میکنم خدا خودش هرکاری میتونه انجام بده ولی برای فرشته ها وظیفه هایی داده مثلا به  عزراییل که فرشته ی مرگ هست وظیفه ی گرفتن جون آدم ها رو داده شاید به فرشته های دیگه هم وظیفه هایی داده مثل آمین گفتن به وقت دعای آدم های مظلوم و دل شکسته و این که خدا حکمت هایی داره که ما ازش بیخبریم براهمین بعضی از دعاهای مارو مستجاب نمیکنه خودم یه مشکل تو زندگیم دارم که بدجور بخاطرش عذاب میکشم و گاهی وقتها همینجور پیش خودم فکر میکنم پس چرا خدا نجاتم نمیده چرا هیچ نشونه ای نمی بینم 

دوست بودن با حقش روبه جا آوردن فرق داره چند ساله به شدت دارم سعی میکنم بنده خوبی باشم براش اما امروز ...

بفرست برام مرسی

اره از وقتی یادمه واجباتمو انجام میدم

یجا خوندم شک یکی از راهای رسیدن بع یقینه منفقط میخام خدای خودمو بشناسم همین

کار خوبی میکنی آره منم اینو شنیدم 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

من فکر میکنم خدا خودش هرکاری میتونه انجام بده ولی برای فرشته ها وظیفه هایی داده مثلا به عزراییل که ...

عایی منم همینطور الان زمانه جوری شده حق باطل قاطی شدن

ولا تو نت زدم هزاران فرشته امد که یکی مال روزیه یکی مال....

فرشته های مختلفی داریم مثل اسرافیل جبرئیل میکاییل و... که هرکدوم وظیفه ای دارن اون چیزی که سرچ کردی اسلامی نبوده

🌺مهدی جان انگشت به لب مانده ام از قاعده ی عشق💗ما یار ندیده تب معشوق کشیدیم🌺

من عقایدم با شما متفاوته

مسئولیت زندگی هرکس خودشه

سرنوشت تو گرو انتخابات توئه

تو هررررر لحظه داری سفارش میدی به جهان هستی

هزینه اجابت شدن سفارش تو چیه؟ احساسات تو

ینی اگه حس بد داشته باشی مدام از اون حس در حال سفارش دادنی اگه حس خوب داشته باشی حس خوب میاد برات..

هیچکس مدااام حالش خوب مطلق یا بد نیس کاملا نسبی هس

خداکند سوار بر تن ما شده ، از رگ گردن نزدیکتر ب ما میشه کجا؟ درون ما

خدا درون هر آدمی هس

امید و توکل

یاور تو عوض کن تا اتفاقات خوب بیفته

نمیشه انتظار داشت گندم بکاری و خرما درو کنی

نمیشه نا امید باشی و دست آورد جدید داشته باشی

(درک حرفای من مناسب همه نیس)

موفق باشی گل🌱☘️

خب پس اینجور باشه که میلیون ها و میلیارد ها نفریم که حق رو اجابت نکردیم پس اون آدم بددلی که دعا میکن ...

قرآن بخون با معنی 

خداوند فرموده بعضی ها که به حال خودشون رها کردم به محض درخواست بهشون میدم که براش عذاب دنیا و آخرت باشه (عین آیه یادم نیست شاید حق مطلب رو ادا نکردم)

2810