2777
2789

ولادت حضرت زینب«س» کبری بهتون تبریک میگم و همین طور روز پرستار به تمامی پرستار های که با صبوریت و فداکاری کنار مریضا هستند شما لایق قدر دانی و تحسین هستید. از خداوند منان بهترین ها رو برای شما ارزو میکنم عزیزان💖💙

الا به ذکر الله تطمئن القلبوب

دعا کنید منم پرستار بشم😢

آیا بهتر نبود که می‌رفت و در قبرِ خود می‌خوابید و می‌گذاشت رویش خاک بریزند ...؟!بدون وحشت، از خدا می‌پرسید که آیا واقعاً خیال می‌کند مخلوقاتش از آهن درست شده‌اند که بتوانند این همه درد و بدبختی را تاب بیاورند .؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2805
عزیزم ممنون که با عشق کنار بیماران هستید

قربان شما عزیزم 🥰😍

مثل شیشه باش هرکی شکستت بِبُرش 🤞🏻🤙🏻💁🏻‍♀️               خدایا تو بساز 🍃 تو‌بسازی هیچکس نمیتونه خرابش کنه 🙃💞