2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2805

ببین من در هفته سه چهار دفعه اینجوری می‌خوابم بعد خودم نمی‌تونم بخوابم گردنم اذیت میشه ولی شوهرم عادت کرده اینجوری خوابش می‌بره بعد صبحا هم که بیدار میشه تا یک ساعت دستش کاملاً عین دست مجسمه آویزون و بی‌حسه 

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

هعی🥲یادش بخیر...

روزگار وفا نداره...😔

اَز جهانِ دِگَرید وَ اَز جَهانِ دِگَرَم :)🤍                   ‌‌‌                                                                                                        و سکوت پایانِ قشنگیست🍂

2 و نیم ساله اینطوری ام..عین خواب وقتی از بغلش‌ دور میشم همونلحظه بیدار میشم من بغلش میکنم نمیتونم دور از بغلش بخابم

هآی؛من ستایشم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…
2809