2777
2789
عنوان

پسربرادرشوهرم اخخخ

| مشاهده متن کامل بحث + 1085 بازدید | 48 پست

ببین از قدیم گفتن سگ جایی که بدونه طرف میترسه پارس میکنه

پس دوبار که دخترت بزنتش اون دست و پاشو جمع میکنه

این یه مثال بودااا فقط

الان مثلا پسرخواهرشوهر من بعضی بچه هارومیزنه ولی اون بچه هایی که میزننش رو وقتی میبینه گریه میکنه یا میره پشت مبل قایم میشه

جاریت دخترت رو دوست داره؟ احتمالا پسره داره به یه چیزی حسودی میکنه ؟

من اگر جای شما بودم رابطه ام رو با جاریم کم نمی کردم فقط جاهایی که بود به دخترم میگفتم فقط پیش خودم باش

من مسلمانم به خدای علی بن ابی طالب(ع)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم تجربه مشابه دارم با اینکه مادر بچه واقعا دوست خوبیه و به هم احتیاج داریم اما بهش گفتم همدیگه رو بدون حضور بچه میبینیم یا فقط تلفنی تا جایی که میشه اصلا نمیخوام بچه ها روبرو بشن با هم‌ الان چند ماهه در آرامشم

حتمادبهش محبت کردی هار شده

مثل. بچه جاریم

خیلی نگهش داشتم حتی بیشتر از خواهرومادرجاریم

بحدی ک منو میدید مادرشو ول میکرد میومدبغلم

الان پسرمو. میزنه هل میده ک البته مقصر پدرمادرشه هیچی نمیگن بهش

پسرمن سه سال ونیم کوچیکتره میگن پسر تو میزنه اینو

اخه بچه چهارسال ونیمه چی میزنه😑ب شوهرت بگو یکم بترسونتش

آقا نیستم هی نگین مردی  😐     والا کاش فرهادمجیدی بودم 🥺💙یه اس اسی خستهِــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم دیگه عادت کردم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂                                     
2804
باز خوبه جاریت تذکر میده من بچه بودم با پسرعمم همسن بود اون منو خیلی وحشیانه میزد عمم می‌خندید هرچی ...

پس خوبه منم بزنمش اما اون خیلی پرو تر از این حرفاس اگه زدمش لج میکنه اصلا رفتاراش بچه گانه نیس مثل یه ادم بزرگ کینه عقده ای شده

یه صلوات برام بفرس خیلی رنج کشیدم شایدصلواتت گره ازمشکلاتم برداشت
پس خوبه منم بزنمش اما اون خیلی پرو تر از این حرفاس اگه زدمش لج میکنه اصلا رفتاراش بچه گانه نیس مثل ی ...

اره پسر عمه منم همین بود اصلا خیلی وحشی بود انقد میفهمید مامانم حتی نمیذاشت باهاش تنها شم 

نه برو نه بیا... منم ی بچه این مدلی تو قومامون هسته دخترمو میزد اسباب بازیاشو بی اجازه میبرد... با اینکه مادر بچه عالیه ولی ارامش بچم مهم تره.. جدیدا میاد در خونم در میزنه میدونه خونه هستم درشو باز نمیکنم گمشه بابا

2809