2777
2789
عنوان

گروه خونیم نمیدونم چیه

189 بازدید | 25 پست

رفته بودم ازمایش غربالگری اول رو دادم بعد بهم فرم دادن توی فرم گروه خونی نوشته بود پر کنید منم فقط یادم بود بی هستم حالا نمیدونم بی مثبت هستم یا بی منفی 

بعد امروز ک رفته بودم کار داشتم دیدم تو فرم بی مثبت نوشتن یعنی از کجا فهمیدن من بی مثبت هستم ک اینو نوشتن آخه من هنوز جواب آزمایش هام نگرفتم 

اکثر آدما مثبتن اخه

من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2805
اونا از خودشون نوشتنباید ازمایش بدی معمولا دکتر زنان ازمایش چکاپ بعد از مثلت شدن بتا میده اینم جزئشه

هنوز جواب آزمایش چکاب بارداریم نیامده تازه آزمایش دادم 

اونا از خودشون نوشتنباید ازمایش بدی معمولا دکتر زنان ازمایش چکاپ بعد از مثلت شدن بتا میده اینم جزئشه

گفتم فردا برم آزمایش بدم بفهمم گروه خونیم چیه 

هرچی به شوهرم میگه منو نمیبره میگه الکی تو حساسی اونا کد ملی تو زدن هم ازت خون ک میگیرن میفهمن گروه خونیت چیه لازم نیست بری بپرسی 

2809