2777
2789
عنوان

پسربرادرشوهرم اخخخ

1070 بازدید | 48 پست

بچه ها لطفا خواهشا کمکم کنید راهکار میخام ،جاریم از مادرم ازخواهر بهتره بهم چقدر خوبی کرده موقع زایمان توی بیمارستان بالا سرم بوده همیشه تو نداری وبدبختی کنارم بوده حالا پسرش ۷سالشه دخترمن۸سالش همیشه موهای دخترمو میکشه یه کتک میزنه به دخترم که تا حدمرگ میبره منم چه با تشر چه بازبون خوش هرچی میگم نکن حالیش نمیشه رفت وامدمو به حداقل رسوندم با اینکه به شدت به مادرش نیاز دارم چقدبدبختم من ،مادرش هرچه میگه نکن باز فایده نداره مثلا توی جشن ها مراسما هرجا دخترم میبینه یه دفعه ازیه جایی پیداش میکنه و موهاش میکشه یا هلش میده دلم میخواد تیکه پارش کنم چندبارهم تذکر دادم یه بار دیگه میزنمت میگه بیا توالتمو بخور،واقعا درمقابل خوبیای مادرش موندم چه کنم کسی باورش نمیشه جاری که مثل فرشته باشه چه کنم با این بچه؟

یه صلوات برام بفرس خیلی رنج کشیدم شایدصلواتت گره ازمشکلاتم برداشت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

واااا

چون جاریت خوبه قرار نیست وحشی بازی بچه شو تحمل کنی و دخترت اذیت بشه

رفت و آمدت رو کنترل کن

شوهرت هم بگو دعواش کنه 

بالاخره باید از یکی حساب ببره که اون شخص قطعا شما نیستید. 

آرامش دخترت مهم تره 

شاید زیاد حساسیت نشون داری میدی اونه بچه باهات لج میکنه دیدی داره میکشه و فلان دخترتو بردار بیا کنا پسر خواهر شوهرمنم کوچیک بود پسرمو میزد الان بزرگ شده انقد عاقل شده

وااااچون جاریت خوبه قرار نیست وحشی بازی بچه شو تحمل کنی و دخترت اذیت بشهرفت و آمدت رو کنترل کنشوهرت ...

اصلا براش مهم نیست تو روی شوهرم وبابای خودشم ایستاده میگه من از این بدم میاد باید گریشو دربیارم دلم خنک شه

یه صلوات برام بفرس خیلی رنج کشیدم شایدصلواتت گره ازمشکلاتم برداشت
2809