2777
2789

استخون بندیمم درشت و قد بلندم میخام سنمو کمتر نشون بده چیکار بکنم میش راهنمایی کنید

خدایابندهات باهام کاری کردن که ازت دورشدم (به جرم دختربودن هزارسیلی برصورتم زدن،ارزوی زندگی کردن به دلم گذاشتن به دلم موند همه ی آرزوهام... )تورولابه لای دردام گم کردم توبیاوخدایی کن پیدام کن

دیگه ژنتیکت اینه کاری نمیشه کرد. فقط سعی کن لاغر بشی. 

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2804

کاری که شاهرخ استخری کرده سنش خیلی کم تر دیده میشه 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

عزیزم ب خودت سخت نگیر نشون میده ک بده فدای سرت

من سنم خیلی کم میزنه با اینکه مامان هستم فک میکنن دانس اموزم ی مدت تو فکر بودم گفتم حتما هیشکی منو جدی نمیگیره الان میگم فدا سرم اصلا هرچی بشه

چیکار کرده؟

منم نمیدونم احتمالا یه متخصص بتونه جواب بده 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

خودت رو همین طور که هستی دوست داشته باش و راضی باش سن فقط یه عدده حالا چند سال بالا و پایین ش اهمیت ندارد مهم دلته ک شاد و جوون باشه ، مهم سطح درک و شعور اجتماعی ت هست که بالا باشه ، خوش برخورد بودن و کلی فاکتور دیگه که چهره و اندام ته ته لیست میرن

2809