2777
2789
عنوان

شوهرم بدون خدافظی از من رفت مسافرت

1959 بازدید | 76 پست

ماهنوز عقدیم یه مدته رفتاراش عجیبه گاهی خیلی بهم توجه میکنه و اهمیت میده و گاهی اصلا براش مهم نیستم الان چندماهه همش من بهش میگم بیا باهم بریم بیرون بیا پیشم اون اصلا نمیاد الان یک ماهه من نگفتم اونم نیومده حتی برای کار رفته ی شهر دیگه قبلش نیومد منو ببینه و همینجوری رفت هرروزم داره از محبت کلامیش کمتر میشه وقتی میپرسم چته میگه ازت حس بدی میگیرم حالا چرا؟؟؟ چون خودش روی مخم رفته و منم بهش گفتم کارت اشتباه بود و بحثمون شد بخاطر بحثی که اون مقصره الان از من حس بدی میگیره که از حقم دفاع کردم😒

بهم میگه تو اخلاقت بده تو خواستی خرت از پل بگذره اخلاقتو رو کنی( اینا حرفایی که خواهر سلیطش میزاره تو دهنشا) من همیشه همین بودم اخلاقم تغییری نکرده فقط چون در مقابل رفتارهای بدش کوتاه نمیام دیگه حالا شدم ادم بده . اوایل میزاشتم پای بی تجربگیش چون من اولین رابطش هستم میگفتم مهم نیست یادمیگیره رفتار درستو حالا دیگه کوتاه نمیام  با زبون خوش بدون دعوا میگم رفتارت کارت بد بود تکرارش نکن بعد ناراحت میشه که چرا میگی رفتارم بده اخرم میگه ازت حس خوبی نمیگیرم . حس میکنم زنگ زدناش و همه چیز زوریه از روی علاقه نیست من چیکار کنم بنظرتون چشه اخه چرا ی روز خوبه ی روز بده خسته شدم از اینکه نمیدونم براش چه جایگاهی دارم . امروز از سفر برمیگرده بنظرتون کار بدی میکنم اگر نرم استقبال؟ اگر نرم خونه مادرشوهرم؟ اگر نرم پیشش و جواب تماساشو دیگه ندم؟ میخام برم درخواست طلاق بدم بنظرتون اشتباهه؟ خیلی اذیت دارم میشم اخه متوجه منظورم میشید خانوما؟ ن محبتی ن حمایتی حتی انگاری  علاقه نداره بهم دست بزنه من قبل ازدواج با ایشون پیشنهادهای بهتری داشتم که بخاطر ایشون رد کردم چون بهشون علاقه داشتم حالا که میبینه منو داره رفتارش عوض شده . اصلا نمیفهمم چیشده چرا اینجوری شده اخلاقش زمانی که دوست بودیم این مدلی نبود بعد عقد یک ماه بعدش این مدلی شد همش حس میکنم بخاطر خواهرشه اونه که داره پرش میکنه 

من هیچوقت نمیتونم کسی رو از پشت گوشی قضاوت کنم پ یا براش تعیین تکلیف کنم بگم این کارو بکن این کارو نکن . ولی خیییییلی حس بدی گرفتم از نامزدت . برای خودت ارزش قائل باش . خودتو دست کم نگیر . آویزون باشی ازت دور میشه . 

کاربری دست دو نفره . نگار متولد ۷۷ نگین متولد ۶۸ . دوتا خواهریم باهم از این کاربری استفاده می‌کنیم و به تاپیک های همدیگه اصلا نگاه نمی‌کنیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805
من هیچوقت نمیتونم کسی رو از پشت گوشی قضاوت کنم پ یا براش تعیین تکلیف کنم بگم این کارو بکن این کارو ن ...

من الان چندماهه تغییر رفتاراشو تحمل کردم و سعی کردم باهاش حرف بزنم ببینم مشکل چیه حلش کنیم گفتم لجبازی و دعوا کار بچه هاس باهاش حرف زدم مشکلارو پیدا کردم حلش کردم ولی بازم ی بهونه میاره که به اخلاقای گندش ادامه بده دیگه خسته شدم نمیخام تلاش کنم چیزیو حل کنم

نمیشه قضاوت کرد. ولی کسی که دهن بین باشه زندگی کردن باهاش سخته.

به نظرم بشین باهاش حرف بزن شاید وقتی بهش تذکر دادی لحن بیانت خوب نبوده و غرورش شکسته . چون مردا به غرورشان زیاد اهمیت میدن . وقتی باهاش حرف میزنی با سیاست تو خوبی ، من خوبم ولی این رفتار باید درست بشه حرف بزن .

چون  اگه فقط انتقاد کنی علیه ت جبهه میگیره . 

من نمیدونم اینقدر بعضی تبلیغ ازدواج بقولی مدرن و با دوستی و اینا میکنن و میگن سنتی بدرد نمیخوره ماجراش چیه..الان خیلیا میخوان به شناخت برسن ولی بعد از عقد میگن اخلاق طرف عوض شده....

تازه من میگم ازدواج هندونه سربسته ست و بعد رفتن زیر یه سقف آدم میفهمه اخلاقیات طرف رو....همون عقد هم شناخت کاملی نمیده....

شما اگه میخوای زندگیت رو درست پایه ریزی کنی باید آگاهی داشته باشی 

پیج مرضیه کشوری تو ایتا رو دنبال کن

سخنرانی خانواده موفق شاهین فرهنگ

اسیب شناسی خانواده دکتر حورایی رو گوش کن

اگه بد عیباشو بگی گارد میگیره اگه همش ایراد بگیری گارد میگیره باید بدونی چجور بگی

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)
در مورد چه چیزایی بهش گیر دادی ،بحثاتون بیشتر در مورد چی هست یا کی هست

باهام شوخی های بیجا داشت روی مسائلی که حساسم شوخی میکرد و ازارم میداد گفتم نکن دیگه 

قرار بود با من بره بیرون اما یهویی لحظه اخر بخاطر مادرش کنسل کرد این اتفاق ۹بار افتاد بار اول گفتم مهم نیست پیش میاد اما بعد ۹بار خسته شدم گفتم پای قولات به من بمون و از اینجور چیزها

نمیشه قضاوت کرد. ولی کسی که دهن بین باشه زندگی کردن باهاش سخته.به نظرم بشین باهاش حرف بزن شاید وقتی ...

اتفاقا باهاش بینهایت خوب صحبت کردم بارها اینکارو کردم اولش حرفمو قبول میکنه دوروز خوب میشه باز همون ادمه دیگه خسته شدم نمیتونم تمام جوونیمو بزارم اینو تربیتش کنم که وظیفه خانوادش بود

باهام شوخی های بیجا داشت روی مسائلی که حساسم شوخی میکرد و ازارم میداد گفتم نکن دیگه قرار بود با من ب ...

یا ببرش مشاوره درستش کنه یا تموم کن پیر میشی با این آدم. ولی اول تلاشمو بکن مشاوره ببرش

کابر قدیمی‌ام. شناسایی شدم و اکانت جدید زدم. کاش قبل از اینکه حرف بزنیم کمی فکر کنیم شاید دلی بشکنه از یه حرف به ظاهر ساده‌ی ما

ب پای خواهرو مادرش ننویس .بایو خودش عقل داشته باشه و مدیریت کنه و فکر کنه ک کدوم کار درسته 

خونه ی مادر شوهرت نرو تماس گرفت جوابشو بده گفت بیا بگو وقت ندارم یه بهونه بیار

واسه این دعواهای بچگونه طلاق راه حل مناسبی نیس چون تو رابطه بعدیم باز دچار مشکل میشین..چرا باهم حرف نمیزنین از خاسته هاتون نمیگین..؟ی رابطه خوب زمانی شکل میگیره و پایه هاش محکم میشه ک طرفین همدیگه رو خوب بشناسن ب اخلاق و روحیات هم شناخت کافی داشته باشن..باهم یکی بشن

2809