2777
2789

بچه ها دوست من از نظر ظاهری خوبه و تحصیل کرده هم هست

میگه دلم میخواد ازدواج کنم به هرحال هرکس نیاز عاطفی و جنسی داره . منم سنم داره میره بالا. دلم یه دلخوشی و انگیزه میخواد.

اوایل مادرم راضی به ازدواج من نبود و همه رو رد میکرد الان هم دیگه خیلی وقته کسی نیومده خواستگاریم.

بهش گفتم توی سامانه ی آدم و حوا ثبت نام کن. حالا اومده میگه ثبت نام کردم ولی یه جاش مادرم باید زنگ بزنه و احراز هویت تلفنی کنه اما این کار رو نکرد و تازه منم مسخره کرد . یه طوری که انگار کشته مرده ی ازدواجم  

حقیقتا دلم براش سوخت . به کوچک ترین حق خودش توی زندگی نمیتونه برسه

همه حق دارن ازدواج کنن و یکی ازشون حمایت مالی و عاطفی بکنه  

از یه طرف دیگه میگه: همون بهتر که کسی نیاد خواستگاریم. اخه وضع خونه و زندگیمون خوب نیست و حتما خانواده ی پسره پامیشن میرن.

من بهش میگم خونه مهم نیست. ولی ته دلم میدونم که مهمه. توی همین نی نی سایت یه عالمه تاپیک دیدم راجع به اینکه رفتن خواستگاری یه دختر بعد اومدن اینجا راجع به وضع مالی طرف بد گفتن    

بچه ها برای دوست من دعا کنید خوشبخت شه

با من بحث نکن قشنگوم . این کاربری هزارممه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2804

چندسالشه دوستت؟خونه زندگی واقعا مهمه رفتار پدر مادر تو خواستگاری مهمه من و دوستم هم سنیم تقریبا وضع مالیمون مثل همه اونا تو خونشون میرفتی انگار دارن اسباب کشی میکنن انقدر که شلخته و در هم بر هم بود.با یه پسرع دوست شد تقریبا پولدار از خانواده سرشناس تا قضیه جدی شد خونشون درست کردن همه چیو عوض کردن اصلا باورت نمیشه ازدواجم کرد الانم  سه تا بچه داره منم خدمت شما هستم!!

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)
چندسالشه دوستت؟خونه زندگی واقعا مهمه رفتار پدر مادر تو خواستگاری مهمه من و دوستم هم سنیم تقریبا وضع ...

25 سالشه

میگه دیگه دلم نمیخواد با کسی دوست باشم. با هرکس دوست شدم رفت و دلشستگیش موند برای من

راست میگه

عزیزم هیچکس وضعش از خونه مامانم بدتر نیس و نبود ولی شوهرم منو میخواست اونایی ک براشون خونه مهمه دختر ...

الان مسئله اینجاس که اصلا مادرش کسی رو راه نمیده

اینطوری خودشو آروم میکنه که همون بهتر که کسی رو راه نمیدن، اگه میومدن و زندگیشون رو میدیدن بد میشد و...