2777
2789

😕😕😕گفت اسید فولیک پنج بخوره هرروز 

بچه ها من میخوام باردار بشم . برای بچه مشکلی پیش میاد؟ یعنی شوهرم تالاسمیه؟ اخه تو خانوادشون هیچکس نیست که 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2804

وا یعنی چی خب ما هم مینور هستیم ...مینور یعنی کم خونی ارثی فقط موقع ازدواج نباید با کسی ک مینور هس ازدواج کنه وگرنه هیچ مشکل دیگ ندارن 

عضو گروه نارنجی قد ۱۷۰ وزن اولیه ۹۳ وزن فعلی ۸۶ وزن هدف ۷۵ من میتوانم  

موقع ازدواج باید میفهمیدین دیگه شوهرت قطعا آزمایش داده

ضمن اینکه تالاسمی مینور مسأله ای نداره فقط ناقله یعنی بچه ت هم ممکنه مثل شوهرت مینور بشه و نباید با به مینور ازدواج کنه همین 

اون تالاسمی ماژوره که مشکل برای خود فرد ایجاد می‌کنه 

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳

تالاسمی مینور یعنی کم خونی مینور...هیچ مشکلی برای ازدواج و بچه دار شدن نداره..فقط نباید با شخصی که مینور است ازدواح کنه..همین

فقط 7 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
با احتیاط اینجا هستم ۶ بار ترکیدم.. کاربر قدیمی هستم ❤😒
احتمال داره بچت هم مینور بشه دوست من خودش مینوره پسرش هم مینورهبا دکتر هم مشورت کن ولی کلا مشکلی خاص ...

عجب کاری شد من اومدم اقدام کنم برای بارداری و تحت نظرم. گفتم از شوهرم هم ازمایش بگیریم هربار یه بیماریش داره میزنه بیرون

از درمان خودم دست کشیدم دنبال کارای اینم 

اگه خودت کم خونی نداشته باشی ، بچتون سالم میشه ولی ناقل هست 

اما اگه شما هم کم خونی داشته باشی باید حتما قبل بارداری دکتر بری 

بازم خوبه همسرتون کم خونی ماژور نیست

بالاخره منم یه روز میام میگم (شد) 🌱
2809