2777
2789
عنوان

بچه ها خسته شدم کسی نوزادحساسیت ب پ گاوی داره

| مشاهده متن کامل بحث + 576 بازدید | 121 پست
دکترنمیذاره بدم خودمم میترسم ضمن اینکه شبرخشکهای رژیمی گیرنمیاد آزاد باید دونه ۸۰۰ ب بالابخری

دکتر برای چی نباید بذاره؟  دکترشوعوض کن.  یکی از اقوام ما بچشو میبره تهران فراز سلیمانی اون براش اپتامیل نوشت بچه راحت شد.  گناه داره بیزبون

اپتامیلم همه جا هست گرونم نیست روی کد ملیش ماهی ده تامیدن کافیه زیادم هست.  

اکرم شیر بز گیرت اومد از ۶ماهگی که تونست غذا بخوره بهش شیر بز بده اونم عالیه

وقتی بچه ای حساسیت به پروتئین گاوی داره این طیف میتونه خیلی گسترده باشه باید امتحان کنی از هر چیزی که میدی دیدی علائم داشت باید حذف کنی

مثلا تخم مرغ- لبنیات- ماهی- کنجد- سویا بعضیا کنار اینا به گلوتنم حساسن

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خوبه خب آخه خودت میگی هیچ گونه مواد لبنی نمیخورم !!منم طهران بودم میبردم پیش دکتر آرزو آذرهوشنگ چهار ...

اره بخدانمیخورم دکترگفت حتی رژیم سخت نمیخوادفقط لبنیات ارده تخم مرغ گوشت گاوی نخور ولی من خودم همه رو حذف کردم یکی یکی اضافه کنم ولی انگار بیفایدس

وقتی بچه ای حساسیت به پروتئین گاوی داره این طیف میتونه خیلی گسترده باشه باید امتحان کنی از هر چیزی ک ...

بدبختی اینجای پسر من همیشه مدفوعش لزج هست اصلا خوب نیست که من بفهمم ب چی حساسه دکتر هم میگه اشکال ندارن خیلی ها هم میگن بچه ماهم اینطوری بود خوبه خودخوب شد ولی من میترسم روده هاش بعدامشکل پیدانکنع بیقرار نیست وزندهیش خوبه 

2804
بدبختی اینجای پسر من همیشه مدفوعش لزج هست اصلا خوب نیست که من بفهمم ب چی حساسه دکتر هم میگه اشکال ند ...

طبیعیععععععههههعع نترس

فعلا سیستم ایمنیع بچه از ۲سالگی بع بعد کامل میشه 

فعلا خیلی زوده 

نگران نشو 

خودتم همینجور رعایت کن 

ولی بازم میگم شاید ریفلکس پنهان داره!

بدبختی اینجای پسر من همیشه مدفوعش لزج هست اصلا خوب نیست که من بفهمم ب چی حساسه دکتر هم میگه اشکال ند ...

بچه های خود من درگیر حساسیت بودن واقعیت اینه تا وقتی کل مواد حساسیت زا رو حذف نکنی خوب نمیشه پس تا دو سالگی که بچه است میتونی یه سری چیزا رو بهش ندی و راحت تره خوب مرقابت کنی که حتما خوب بشه

خیلی مهمه بدونی به چی حساسیت داره مثلا بچه اول من به گوشت گوسفندی حساس نبود ولی دومی به گوشت گوسفندیم حساس بود اولی به ماهی حساسیت نداشت دومی ماهی هم حساسیت داشت حتی سویا

پس نمیشه کلی نظر داد باید توجه کنی یه هفته فقط توی غذای برنج و مرغ بریز (البته دکتر میگفت بعضیا حتی به مرغم حساسن) ببین وضعیتش چطور میشه اگه درست شد یه وعده بهش گوشت بده اگه مشکل دار شد یعنی به اونم حساسه یه مدت دقیق بشی روش کامل میفهمی که به چه چیزایی حساسیت داره

خود من خیلی سخت گیرانه رژیم حذفی گرفتم خدا رو شکر نتیجه خوبی هم داشت یکی از دوستان اینقدر جدی نگرفت الان بچه اش 5 سالشه هنوز درگیره و تو سن بالاتر سخت تر میشه

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس
2809