2777
2789

چیکار میکنید پسر من پنج‌ماهشه تقریبا همیشه مدفوعش لزجه چندتادکتربردم همه هی میگم حساسیت داره حساسیت داره بخداهیچی نمی‌خوردم الان ی روزهست ی روز نیست ولی استفراغش بهترشده خیلی صبحا چای نبات و نون خالی میخورم ناهاروشامم شده مرغ و گوشت گوسفندی آبپز بدون رزدچوبهغو ادویه و رب ... فقط پیازمیزنم و سیب‌زمینی میریزم توش دلم لک زده واسه همه چی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2804

بنظرم سعی کن یواش یواش شیر خشک جایگزین شیر خودتون کنید 

هم خودت در عذابی هم بچه

او را نه تنها دوست داشتم                                                      بلکه همه ذرات تنم                                                                او را میخاست  
چرا بهش شیر خشک نمیدی؟ آپتامیل یهشیر داره از پروتئین سویا برا بچت هایی که به پروتئین گاوی حساسیت دا ...

دکترنمیذاره بدم خودمم میترسم ضمن اینکه شبرخشکهای رژیمی گیرنمیاد آزاد باید دونه ۸۰۰ ب بالابخری

استفراغ ک داره ولی میگن بخاطر حساسیت ب پ گاویه...الان با خیلی بهتر شده قبلاً خیلی شدید بود...موهام ه ...

ببر دکتر خوب 

کجایی کدوم شهری؟

حساسیت استفراغ نمیاره 

اون ریفلکسه که وزن بچه تم میگیره

چند ماه دیگ بهش شیر خودتو بده بعد شیر خشک بدهبعد خودش ب غذا بیفته با این حساسیت چیکا میخای کنی

دکترانمیدن شیرخشک رژیمیا اصلا نیست باشه بذزور آزادپیداکنی و گرون دونه ۸۰۰ ب بالااگرپیداکنی

دکترانمیدن شیرخشک رژیمیا اصلا نیست باشه بذزور آزادپیداکنی و گرون دونه ۸۰۰ ب بالااگرپیداکنی

چند‌ ماه دیگه شیر خودتو بده دیگ چاره چیه همینجوری پرهیز غذایی داشته باش

در کنارش بچه رو ی دکتر آلرژی خوب ببر

ن وزندهیش خوبه چرامیاره دکترفوق تخصص گوارش دکترسیاری بردم تهرانم

خوبه خب 

آخه خودت میگی هیچ گونه مواد لبنی نمیخورم 

!!

منم طهران بودم میبردم پیش دکتر آرزو آذرهوشنگ چهارا لشکر

2809