2777
2789
عنوان

پسر و عروس زن بابام رفتن رو تخت من کپیدن منم پرتشون کردم بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 8618 بازدید | 244 پست
اشکال نداره هنوزم میتونه خودشو اصلاح کنه اگه ذاتش خوب باشهامیدوارم خدابهتون ارامش بده چون واقعا لیاق ...

گمون نکنم خودش به خواست خودش رفتارهاش رو اصلاح کنه 

ممنونم عزیزم بابت دعای خیرتون ❤منم‌برای شما دل خوش و موفقیت آرزو میکنم

کسی ک از ۲۰ گرم طلا گذشت و هیجی به این خانم نگفت و بعد ها هم به روش نیاورد بخاطر یه بشقاب کسیو فحش ک ...

ببخشیدا خیلی اشتباه کردی از 20 گرم طلا گذشتی باید تا قرون آخر ازشون میگرفتی 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حساسیت من اینقدر زیاده ک رو تختیم رو انداختم دور ببین قبول دارم‌اگه از بیرون به ماجرا نگاه کنی این ح ...

ممنون عزیزم که جواب دادی❤️❤️❤️

از سال ۹۹خواننده خاموشم.علاقه مند به ریاضیات،فلسفه و شعر.هر تساوی عدالت نیست و هر عدالتی تساوی نیست.دانشمندان مورد علاقم تسلا، نیوتون،پروفسور حسابی و مریم میرزاخانی.زندگی چرایی است که پاسخش با مرگ داده میشود.

2804
ببخشیدا خیلی اشتباه کردی از 20 گرم طلا گذشتی باید تا قرون آخر ازشون میگرفتی

قضیه طلا چیه اسی

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂
درسته متاسفانه تو برخی موارد هم تفاهم ندارن باهم ولی خوب آدم میگه مادرو دختر واقعی هم خیلی جاها باهم ...

ببینید عزیزم درسته مادر اونا بد بوده و شما هم درست میگید اما وقتی شما از مادرشون بد میگید اونا ته دلشون افسوس میخورن ک چرا مادر خوبی ندارن ؟ چرا مادرشون ولشون کرده؟ چرا الان باید بابت مادرشون از خانوادا پدری سرکوفت بخورن ؟

ببینید حرفای شما سرکوفت نیست ولی اونا همچین برداشت میکنن

همینا باعث میشه اونا از شما دور بشن ازتون کینه بگیرن 

نمیدونم والا ..برادرم میگفت بابا این همه به زن گرفتن من ایراد میگیره خودش یه زن گرفته چشم بازار رو د ...

آره بخدا میدونی آخه الان تو و برادرت آسایش ندارید 

تو جریان تایپیکات هستم عزیزم 

یه روز با پدرت بشین صحبت کنید یه فکری کنید

درسته متاسفانه تو برخی موارد هم تفاهم ندارن باهم ولی خوب آدم میگه مادرو دختر واقعی هم خیلی جاها باهم ...

چون نوجوون هم هستن خیلی روشون تاثیر میذاره این حرفا 

من الان اگخ خانواده پدریم از مادرم بد بگن زیاد حساس نمیشم ولی تو نوجوونی طبیعتا خیلی حساس میشدم با اینکه مادرم رهامون کرده بود به همون دلایل بالا ک نوشتم

ببینید عزیزم درسته مادر اونا بد بوده و شما هم درست میگید اما وقتی شما از مادرشون بد میگید اونا ته دل ...

درسته ممنون از راهنماییتون آدم گاهی ناخواسته بد میشه❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

از سال ۹۹خواننده خاموشم.علاقه مند به ریاضیات،فلسفه و شعر.هر تساوی عدالت نیست و هر عدالتی تساوی نیست.دانشمندان مورد علاقم تسلا، نیوتون،پروفسور حسابی و مریم میرزاخانی.زندگی چرایی است که پاسخش با مرگ داده میشود.

من در اتاقم رو آروم باز کردم ببینم چی میگن بعد اینکه حرفاشونو زدن بابام آروم به پسر زن بابام گفت ببی ...

یه کف دست مرتب به افتخار این بابا خان👏👏👏لی لی لی لی لی

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین

حق باتوعه 

منم روی تختم حساسم نمیزارم کسی بنشینه روش 

حتی موقع مهمونی بالش و پتو و ملافه قایم میکنم 

یه ملافه جدید میندازم روش 

مهمونا میراث مونده مینشینن روی تخت من و لباسا و کیفا میندازن اونجا  

مهمونا که رفتن ملافه عوض میکنم 

🐈‍⬛❤️🐾
چون نوجوون هم هستن خیلی روشون تاثیر میذاره این حرفا من الان اگخ خانواده پدریم از مادرم بد بگن زیاد ح ...

درسته کاملا 🫀

2809