2777
2789
عنوان

پسر و عروس زن بابام رفتن رو تخت من کپیدن منم پرتشون کردم بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 9483 بازدید | 252 پست
چرا حرف بیخود میزنی ؟ اصلا این دو تا موضوع چه ارتباطی به هم دارن ؟🤣🤣🤣

فک کنم زن باباته

از سال ۹۹خواننده خاموشم.علاقه مند به ریاضیات،فلسفه و شعر.هر تساوی عدالت نیست و هر عدالتی تساوی نیست.دانشمندان مورد علاقم تسلا، نیوتون،پروفسور حسابی و مریم میرزاخانی.زندگی چرایی است که پاسخش با مرگ داده میشود.

فک کنم زن باباته

من فکر کردم عروسشه😂😂😂😂😂

برم تاپیک هاشو بخونم شاید شناساییش کردم 😂😂😂

لابد خودش همینطور میره رو تخت مردم می‌خوابه 

بخاطر همبن با عروس زن بابام همذات پنداری کرد و ناراحت شد 🤣🤣🤣

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم خیلی خوبه که میتونی از پس خودت بر بیای،پدرت آدم خوبیه واقعا سعی کن بهش نزدیک شی بیشتر،و یه سوال خصوص اگه نخواستی جواب نده مرا راجع به مادر خودت چیه من برادر زاده رو مادرم سالها بزرگ کرده و مادر ولش کرده کاملا شرایطت مشابه شما داره ولی ما می‌ترسیم مادر بزرگمم یه روز ول کنه بره سمت مادرش که حتی یه هفته هم جورشو نکشید و اینکه مادرربشدت زبون بازی هم داره یعنی قشنگ می‌تونه فیلم بازی کنه براش و مظلوم بازی و..

از سال ۹۹خواننده خاموشم.علاقه مند به ریاضیات،فلسفه و شعر.هر تساوی عدالت نیست و هر عدالتی تساوی نیست.دانشمندان مورد علاقم تسلا، نیوتون،پروفسور حسابی و مریم میرزاخانی.زندگی چرایی است که پاسخش با مرگ داده میشود.

من فکر کردم عروسشه😂😂😂😂😂برم تاپیک هاشو بخونم شاید شناساییش کردم 😂😂😂لابد خودش همینطور میره رو ...

ارع دقیقا منکه همیشه نگاه نقادانه به استارتر دارم اما اینجا دلم خنک شد😂

2805
عزیزم خیلی خوبه که میتونی از پس خودت بر بیای،پدرت آدم خوبیه واقعا سعی کن بهش نزدیک شی بیشتر،و یه سوا ...

این اولین باری بود ک من جوابشونو دادم چون واقعا دیگه عاصی شده بودم از دستشون 

جواب سوالتون رو الان تو کامنت بعدی میدم

این اولین باری بود ک من جوابشونو دادم چون واقعا دیگه عاصی شده بودم از دستشون جواب سوالتون رو الان تو ...

خوب کردی عزیزم باهمه مثل خودشون باش البته درک میکنم آدم گاهی ته دلش میگه اگه دعوای بزرگی بشه چی و... 

سلام جانم ممنونم بابت دعای خیرتون عزیزم ❤علت اصلی طلاق رو حتی خودمم نمیدونم چون خیلی کم‌سن بودم موقع ...

میدونی حتی حقم بااون حانم باشه من نمیتونم بهش حق بدم چون بچه خودشو داره درک میکنه وسوء استفاده از زندگی بابای شما میکنه ولی رو اعصاب شما راه میره 

اگه دوطرفه رفتار میکرد کمتر ادم حرص میخورد

ولی شماهم بد کردید اوایل ازدواجش دیگه خیلی ازادش گذاشتین و خونه و زندگیتونو دادید دستش از اول باید حد وحدود خودشو خونوادشو میدونست ببخشید زیادی حرف زدم.

خداجونم حافظ خونوادم باش   شروع دوباره رژیم و ورزش۱۸مرداد۷۶.۲۰۰  ۲۵مرداد۷۶.۵۵   ..هدف اولیه۷۰ دوم ۶۵
عزیزم خیلی خوبه که میتونی از پس خودت بر بیای،پدرت آدم خوبیه واقعا سعی کن بهش نزدیک شی بیشتر،و یه سوا ...

ببینید من ۶ سالم بود مادرم رهامون کرد و رفت 

پدرم هیچوقت بدی از مادرمون نمی‌گفت ولی خانوادش میگفتن و این حس بدی رو ایجاد می‌کرد تو ماها 

الان اصلا دلم نمیخواد برم مادرم رو ببینم 

چند وقت پیش شوهرش فوت شد حتی حاضر نشدم تلفنی باهاش حرف بزنم‌

خواهرم چون از من بزرگتر بود تمام این سالها ارتباطش رو حفظ کرد با مادرم 

ببینید آدما با هم فرق دارن اما اگه اون بچه از خانواده شما محبت ببینه و خس بی پناهی و بی کسی نکنه و واقعا خودشو عضوی از خانواده شما بدونه گمون نکنم هیچوقت رهاتون کنه 

اول اینکه اصلا آدم چندشش میشه روی تخت کسی بخوابه. من روی تخت خواهر خودمم نمیخوابم 

حالا اون هم رفته خوابیده محترمانه میتونی بگی اینهمه توهین کردی نهایت رو تختیت رو میشستی 

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩
میدونی حتی حقم بااون حانم باشه من نمیتونم بهش حق بدم چون بچه خودشو داره درک میکنه وسوء استفاده از زن ...

بله حق با شماست این خانم حدود دو سال تو این خونه راحت بوده و هر کار خواسته کرده طبیعتا الان حضور ماها براش سخته 

اگه از اول اینجا بودیم این خانمم اینقدر روش زیاد نمیشد

بله حق با شماست این خانم حدود دو سال تو این خونه راحت بوده و هر کار خواسته کرده طبیعتا الان حضور ماه ...

اشکال نداره هنوزم میتونه خودشو اصلاح کنه اگه ذاتش خوب باشه

امیدوارم خدابهتون ارامش بده چون واقعا لیاقتشو دارید

خداجونم حافظ خونوادم باش   شروع دوباره رژیم و ورزش۱۸مرداد۷۶.۲۰۰  ۲۵مرداد۷۶.۵۵   ..هدف اولیه۷۰ دوم ۶۵
اول اینکه اصلا آدم چندشش میشه روی تخت کسی بخوابه. من روی تخت خواهر خودمم نمیخوابم حالا اون هم رفته خ ...

حساسیت من اینقدر زیاده ک رو تختیم رو انداختم دور 

ببین قبول دارم‌اگه از بیرون به ماجرا نگاه کنی این حجم از عصبانیت و توهین برای یه تخت طبیعی نیست 

این خانم و شوهرش اینقدر تو این مدت با حضورشون ما رو آزار دادن و من مراعات کردم ک این اتفاق باعث شد یهویی منفجر بشم 

اگخ مهمون مثلا از شهرستان می اومد میرفت رو تختم ک من هیچوقت این مدلی رفتار نمیکردم 

پدرمم اینو متوجه شد 

چند تا کاربر منو میشناسن و در جریان مشکلاتم با این خانواده هستن اونا منو خیلی خوب درک کردن

ببینید من ۶ سالم بود مادرم رهامون کرد و رفت پدرم هیچوقت بدی از مادرمون نمی‌گفت ولی خانوادش میگفتن و ...

درسته متاسفانه تو برخی موارد هم تفاهم ندارن باهم ولی خوب آدم میگه مادرو دختر واقعی هم خیلی جاها باهم نمیسازن،یعنی اینکه مثلا عمت از مادرت بد بگه بااینکه مادرت در حق خود بچه ها هم بدی کرده زیاد اذیت کنندس؟ چون ما بد میگیم از مادرش و حس می‌کنیم ناراحت نمین چون مادر بدی بوده واسه بچه هاشم و ما حسمون اینه که باید دلش خنک شده تکه بدش بیاد چون ریکشنی هم نشون نمی ده اما برادرش حمایت می‌کنه از مادرش که ما خیلی بدمون میاد و کلا موندیم رفتار درست چیه اینم بگم جفتشون زیر ۱۸سالن

2809