2777
2789
عنوان

شوهرم پول نداره برام بخره

21961 بازدید | 366 پست

اول اینکه نیایید بگید با این وضع چرا زنش شدی

خب شرایط موقته. 

همسرم دانشجوعه یه شغل پاره وقت داره کلا ۹تومن حقوق میگیره ک از نصف بیشترش میره برا قسطاش

بعد من تو عقدم، قطعا مادرشوهرم از رسما خبر داره ولیییی یلدایی کلا برام ی ظرف میوه اوردن یه سکه پارسیان ۴۰۰ ۵۰۰ تومنی یه پارچه 

کلا تو همه رسما برام کم گزاشتن

حالا امسال من واقعا ب لباس نیاز دارم پدرم هرچی بگم برام تهیه میکنه ولی والا هم رسمه هم درستش اینه شوهرمم بخره

ما رسم داریم یلدایی لباس یه تیکه طلا کفش و میوه و تنقلات و اجیل میبرن

حالا من دلم پافر و شکت یا پالتو و شال و شومیز میخاد طلا ک مطمئنم نمیارن😭

از طرفی شوهرمم از این چیزا بلد نیس بالاخره مردا کمتر میدونن مادرشم بهش نمیگه من چیکار کنم🥲💔

از طرفی به پسرشون یه کمک نمیدن

برای خرید عید 

رفتیم با اینکه همسرم با پول خودش داشت میخرید یه مانتو برام خرید

مامانش سریع برگشت بهم گف خودت برو کفش و شال ست باهاش بگیر

میخام بگم نه تنها کمکی نمیکنن اینجوریم میکنن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چه انتطارایی دارید 

از پدر خودتم همین انتظارارو داشتید مجردی؟ 

متاسفانه فاقد اهمیت هس  توهین هاتون   میتونید در موردم با تراپیستتون حرف بزنید تا یکم اروم شید  وگرنه با فحاشی فقط چند ثانیه آروم خواااهید شد

چه انتطارایی دارید از پدر خودتم همین انتظارارو داشتید مجردی؟

خوبه گفتم همین الانش ک متاهلم کافیه لب تر کنم

اصلا الان کاری ب خونوادش ندارم

کلا ی چیزی و میگیرید ول نمیکنید

گفتم دوس داشتم ب شوهرم یکم کمک کنن

مگ من چند بار تازه عروسم همین

چی میگید چی وظیفه نیسمن میگم قطعا مدیریت این چیزا با مادر خونوادسپسر چی بلده؟؟؟

پسری که ازدواج میکنه باید بلد باشه 

اتفاقا مردا خیلی خوب بلدن میتونه بزنه به کارتت خودت بری بخری

متاسفانه فاقد اهمیت هس  توهین هاتون   میتونید در موردم با تراپیستتون حرف بزنید تا یکم اروم شید  وگرنه با فحاشی فقط چند ثانیه آروم خواااهید شد

برای خرید عید رفتیم با اینکه همسرم با پول خودش داشت میخرید یه مانتو برام خریدمامانش سریع برگشت بهم گ ...

بگو بچه زرنگ کجایی؟؟

فقط 7 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
❌️لایکم نکنید لطفا❌️

به شوهرت بگو این وسایل رو نیاز دارم واسه اینکه خرج اضافه نکنی همین مایحتاجم‌رو بخر و هدیه بهم بده. چون کم توقعی هم حدی داره . معلومه که مامانش رسم هارو بهش نمیگه

این نیز بگذرد .....