2777
2789
عنوان

میدونی دلم چی میخواد

370 بازدید | 32 پست

دلم یه خونه میخواد پره نوشیدنی باشه

رفیقامو دعوت کنم بشینیم تا صب حرف بزنیم و بخندیمو گریه کنیم،کلی درد و دل کنیم بازی کنیم شب باهم بخوابیم بدون هیچ دغدغه ای که آی فردا فلان باید برم سرکار یا دانشگاه 

بشینیم فقط بگیم و بخندیم🫠

I'm just girl 🎀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2804
نوشیدنی منظورت چیه دقیقا

لیموناد با یخخخ

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

من دلم میخاد دوستم میومد خونمون تا صبح حرف میزدیم

و در پایان...دلم فریاد بود ، در نگاهم اشک ، در گلویم بغض اما بلند تر از همه میخندیدم!! 🥲 چشم خود بَستم که دیگر چشم مَستش نَنِگرَم.. ناگهان دِل داد زد دیوانه من میبینمش...🥲 سر آغاز راهی بودم که مقصدی نامعلوم داشت 👩‍🦯خیابانی پوشیده از ترس 🍂 و دوشیده از عشق 🖤 سر انجامِ حالی بودم 👤 که آینده ای نامشروع داشت 🥂 و من چه بی پروا 🙇‍♀️ در پی پروانه شدن 🥀 و چه دیوانه و بی بال👣 در پی پرواز 🦅....من چیزایی رو با خنده تعریف میکنم که واسه ثانیه به ثانیه اش گریه کردم 🥲 جوکر: من لبخند میزنم که دردامو پنهان کنم و آرزومه یه روز یکی بیاد نگام کنه و بفهمه همه چی دروغه 🙂 ...۱۴۰۳/۳/۱۹🚶درسته شد تجربه ولی نه قلبی موند ، نه حسی ، نه ذوقی!!!!🖤
2809