2777
2789
عنوان

دندان

63 بازدید | 12 پست

کسی تاحالا اوضاع دندوناش داغون بوده؟من سه تاش شیکسته...بقیشم پر کزدن میخاد...حتی دندپنپزشکیم رقتم نشون دادم گف چرا وضعت اینقدداغونه.ولی خب پول ندارم برم درس کنم.دیگه نمیدونم چیکا کنم.قسطی هم حایی انجام نمیدن.واقعا با ماهی۱۵تومن و قسط و اجاره و خرح زندگی پولی نمیمونه.نمبدونم چیکا کنم دیگه.احتمالا مجبور شم همرو بکشم دندون مصنوعی بذارم نه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم بزار بهت دوتا پیشنهاد بدم

حتتتما حتتتما جفتشو امتحان کن انشالا که آخرش چاره ساز میشه 

۱)یسر برو دانشکده دندون پزشکی شهرتون اونجا مراکزی هست که به دانشجو ها ی دندون پزشکی اموزش میدن به نرخ دولتی ،یعنی شمایی که دندونت خرابه میزی اونجا و دانشجو ها تحت نظر. استادشون دندون های شما رو درست میکنن و شما بابتش هزینه کمی پرداخت میکنی و اونا از استادشون نمره میگیرن 

۲)یسر برو مراکز بهداشت و درمان شهرتون اونجا دندون پزشک داره نرخ دولتی و قیمت مناسبه 

شهریارا گو دل از ما مهربانان مشکنید🦋 ورنه قاضی در قضا نامهربانی می‌کند 
2805
عزیزم بزار بهت دوتا پیشنهاد بدمحتتتما حتتتما جفتشو امتحان کن انشالا که آخرش چاره ساز میشه ۱)یسر برو ...

دانشکده نداره.درمونگاه هم برای عصب کشی داره۴۵۰۰میگیره و برام زیاده.ینی چون تعداد دنذونام زیاده هزینه ی زیادی میشه.

ینی باید برم بمیرم من.واقعا چرااینقد فقیریم

دور از جونت عزیزم

منم الان عین شمام 

از ترس اینکه دندونم درد نگیرن شیرینی نمیخورم

این ماه حتی پولمون نرسید واسه بچه م لباس زمستونی بخریم

دعا دعا میکنم هوا سرد نشه 

اگه طلایی چیزی داری بفروش دندونتو درست کن

دور از جونت عزیزممنم الان عین شمام از ترس اینکه دندونم درد نگیرن شیرینی نمیخورماین ماه حتی پولمون نر ...

حیفم میاد واقعا.چون از اول به نیت خونه خریدمشون😊شما حقوقتون چقده.

بله حق با شماست خیلی خوبکه ما برای خرید خونه و ماشین پول پس انداز کنیم ولی توی زندگی روزهایی داریم به عنوان روز  مبادااا

اون روز مبادا باعث میشه گاهی مجبور شیم از نیت اصلی مون بگذریم 

طلا رو میشه قسطی خرید ولی دندون و نمیشه قسطی ترمیم کرد 

ما شغل مون آزاده عزیزم 

مثلا الان دو ماهه که بیکاریم و منبع درآمدی نداریم و داریم با قناعت زندگی می‌کنیم 

بله حق با شماست خیلی خوبکه ما برای خرید خونه و ماشین پول پس انداز کنیم ولی توی زندگی روزهایی داریم ب ...

نمیدونم شاید حق با شما باشه.

چه قشنگ حرف میزنی.چند سالته؟

پس چی میکن درامد شغل ازاذ عالیع😑😑

نمیدونم شاید حق با شما باشه.چه قشنگ حرف میزنی.چند سالته؟پس چی میکن درامد شغل ازاذ عالیع😑😑

ممنونم عزیزم ،نظر لطفته 

بیست و هفت سالمه 

بله بعضی از شغل ها ی ازاد عالیههه

یا حتی بعضی از ماه های سال درآمد بالاتره 

ما شغل ازادیا چه چندر غاز ته جیب مون باشه و چه پولمون از پارو بالا بزنه مجبوریم با احتیاط خرج کنیم 

چون معلوم نیست بار بعد کی قراره پول بیاد توی جیبمون

ممنونم عزیزم ،نظر لطفته بیست و هفت سالمه بله بعضی از شغل ها ی ازاد عالیهههیا حتی بعضی از ماه های سال ...

ه جالب.منم ۲۸سالمه.جسارتا شغلتون چیه

کدوم استانی.من سمنانم

خدا رو شکر که طلا دارید و میتونید تو این موقعیت ازش استفاده کنید

عزیزم سلامتی در الویته همیشه، تو اولین فرصت دندوناتون رو ترمیم کنید