2777
2789

راستش من چندتا از لباسام چون یکم پول نیاز داشتم گزاشتم برا فروش  بعد قیمتشون ۱۵۰ تومن ، هر کدوم بعد گفتم اقا مزاحم نشه شکر خدا نشد یه اقا تماس گرفتن پاسخ دادم گفتن لباسا میخوان گفتم من به اقا چیزی نمیفروشم گفت باشه برام با اسنپ ارسال کنید هزینه براتون میفرستم . بعد یذره خواست  راجب دوست دخترش اینا حرف بزنه و.. هیکلش اله بله تنش میشه گفتم اگه سایزش اینه بله میشه بعد یکمم کرم ریخت حس میکنم اما من جدی وحشی جوابش دادم بعد گفت خوشم اومد ازت میخوام به حسابت ۵ میلیون بریزم برا اینکه مراحمم نشه گفتم باردارم لباسا تنم نمیشن میدم یا همسرم براتون میاره لباسارو یا اسنپ به هیچ وجه اقا قبول نمیکنم حصوری لباسا بهش بدم ... قبول کرد بعد الان هی میگه بزار ۵ جیلیون بهت واریز کنم میگم نه نمیخوام همون به هر لباس ۱۵۰ بریزین ۶۰۰ میشه کلش ،بعد میگه من دستم به دهنم جیرسه میخوام بزنم از مرام وفاداریت خوشم اومده اخه خودش فهمیدم از پیاماش که برا یه زن شوهر دار این لباسا میخواد  بخدا من کاملا رسمی با وحشی گری جوابش میدادم خیلیم کوتاه ،گفتم اگه بریزیم هر چقدر که پول لباسام برمیدارم بقیش با لباسا میفرستم براتون 

برای شفا من یه 🌹حمد🌹میخونید لطفا 🥺😭💔🙏                    حذف تاپیک

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیماره جنسیه مرده

دقیقا یا میخواد اون پول بریزه من راصی شم بهش پا بدم اینا که بریزه همراه لباسا میفرستم براش 

2805
شماره حساب منو بفرست براش

خخخ والا من از گلوم پایین نمیره معلوم نیس از گلو زنو بچش بریده اومده میخواد به من بده ،یا به اون زنیکه خراب میده 

چقد خوشخيالي خواهراينا به همه خانوم ها كه تو ديوار اگهي ميدارن همينو ميگناينا بيمار جنسي ان

خوشحالم ؟😬😬😬😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫 استرس دارم چیکار کنم من قصدم فروش لباسم فقط بفرسته هم میفرستم براش اتفاقا میترسم یوقت مشکلی برام به وجود بیاره استرس دارم تاپیک زدم ببینم یوقت کلاه برداری چیزی نمیخواد بکنه بگه اینقدر براش ریختم و. اینا 

بگیر بابا کی ب کیه🤣🤣🤣🤣

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂
كسي كه پول داره نمياد از ديوار خريد كنه ميره نو ميخره

اره بعد این فکر اینه گمونم مخ من بزنه من فک کنم این ادم پولداریه بهش پا بدم قصدش اینه ؟ اگه اینه که لباسام بهش میفروشم هر چیم ریخته بهم پول بیشتر اون براش میدارم لا لباسا بهش ارسال میکنم فقط میترسم یوقت برام دردسر اسجاد نکنه اخه کلاه برداری و اینا تو دیوار زیاد شده میترسم حتی یه کیف فروختم  حالا به خانوم اما دادم خواهرم تو سر کارش دادش به زنه 

خودم میترسم نمیدونم چرا انقدر بد شنیدم راجب دیوار یا یه لباس فروختم زنه گفت با اسنپ بفرست قرستادم براش اونم شوهرم برد پایین به اسنپی داد انقدر بیرون در نیومدم ترسو شام 

2809