2777
2789
عنوان

شوهر دوستم خیلییی غیرتی و زن ذلیله

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 21 پست
چرا شوهره فکر میکنه کسی میخواد زنش رو بدزده که این به خاطرش بره پای چوبه دار؟ به نظرم شوهره نرمال نی ...

خیلی غیرتیه بابا 

دیوونه وار غیرتیه رو زنش 

اخه محبوبه خواستگار زیاد داره 

مامان آناهیتا -آراد -آرتا 🤱🏻💚

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2804
چه بی ثبات و غیر نرمال اصلا خوشم نیومد

والا منم از این تیپیکال مردا خوشم نمیاد. اینا بعدا خیلی دست و پا گیر میشن. همه‌ش باید حواست باشه تو جمع چشمت به مردی نیفته. یه کلمه شوخی نکنی. این ورت دیده نشه. اون ورت نیفته بیرون. چرا اون فلان گفت تو بهش خندیدی؟ چرا با فلانی حرف زدی؟

وای خیلی رو مخن. کنارشون آدم حس یه شی قیمتی رو دارهنه یه انسان.

والا منم از این تیپیکال مردا خوشم نمیاد. اینا بعدا خیلی دست و پا گیر میشن. همه‌ش باید حواست باشه تو ...

اتفاقا حس اعتماد به نفس میده 

الان محبوبه توی جمع ها همش خودشو میگیره 

فکر میکنه کیه حالا 

مامان آناهیتا -آراد -آرتا 🤱🏻💚

غیرت یعنی نذاری آب توی دل خانواده ات تکون بخوره ‌. مطمئن باش کسی ک مادرش رو پس میزنه یروزم زنش زو مس میزنه ‌. بعدم اگر خیلی عاشقه چرا نمیره خواستگاری 

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد