2777
2789
عنوان

بای بای کنید بهم میخوام برم از سایت

103 بازدید | 16 پست

تو این سایت خیلی حرفای ناجور شدم خیلی آزار دیدم اصلا حس خوبی نمیگیرم دیگه تصمیم گرفتم برای همیشه برم شاید اینجوری بعضیا دلشون خنک شه به آرامش برسن. خدانگهدارتون رفقا مراقب خودتون باشین 💐

استارترعزیز شما یه حرفی رو زدی که منطقی نبود این طبیعیه که کاربرا ناراحت بشن ولی آخرسردیدم معذرت خواستی ازاینکارت خوشم اومد . نرو عزیزم ولی بهتره اینجاهمودرک کنیم متاسفانه ما آدما زودهموقضاوت میکنیم .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استارترعزیز شما یه حرفی رو زدی که منطقی نبود این طبیعیه که کاربرا ناراحت بشن ولی آخرسردیدم معذرت خوا ...

من همیشه معذرت میخوام ولی اونا نه تنها معذرت نمیخوان بلکه منو با حلال نکردن تو آخرت تهدیدم میکنن. از حق‌الناس به عنوان یه سلاح استفاده میکنن. واقعا خسته شدم دیگه نمیکشم. همیشه هر چقدر تونستم سعی کردم اینجا به دیگران کمک کنم. شاید بعضی وقتا زبون تندی داشتم یا حرف ناجوری زدم ولی بالاخره منم انسانم و ممکنه خطا کنم. دیگه تا عمر دارم عضو چنین سایت هایی نمیشم خیلی پشیمونم. مدتی که تو سایت بودم شما رو میشناختم کاربر خیلی مهربون و خوش قلبی هستین امیدوارم حسی رو که من تجربه کردم رو هیچوقت تجربه نکنین ❤️

2805
من همیشه معذرت میخوام ولی اونا نه تنها معذرت نمیخوان بلکه منو با حلال نکردن تو آخرت تهدیدم میکنن. از ...

ببین من کاملا متوجه حرفات هستن وقتی میگی من ممکنه اشتباه کنم پس بقیه هم ممکنه اشتباه کنن ماکه ازدل هم خبرنداریم .ولی اینومیدونم الان ناراحتی عزیزم آروم باش.ازسایت نرو 

کاش هم تو و هم کسایی که مثل تو هستن از سایت برن دیگه بیشتر از این نمی‌خوام در مورد تاپیک هایی که زدی ...

بیخیال خواهرمن الان ایشون ناراحته ازحرفی هم که زده بودعذرخواست تموم شدورفت .

دنیا همینه...

باید پای تبعات حرفی که زدی بایستی...

خودت بودی که یک حرف ناخته رو زدی و مااسفانه تا تهش بی‌محابا ادامه دادی !

هیچ نگاه نکردی که داری چی میگی...

اگر نمیتونی دفاع منطقی و بحق کنی از حرفت از اول نباید حرفی رو میزدی...

اینکه خودت رو اینقدر بالا گرفتی و گفتی چرا پی به من کسی درخواست نداده تو این یک سال، اووووووج ناپختگی بود...

من هفده ساله تو سایتم و به لطف خدا از خودم حفاظت کردم و مشکلی بابت درخواست‌ها هیچ وقت برام پیش نیومده... ولی اومدی از یک کار غلط با غرور و بالا بردنِ خودت دفاع کردی...

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

با این حال تهش معلومه ذره ترسی از خدا داری و یکم فکر میکنی...

بنابراین پیشنهاد محدثه جان رو تایید میکنن.

برو و آرام شو و بعدا برگرد...

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
بیخیال خواهرمن الان ایشون ناراحته ازحرفی هم که زده بودعذرخواست تموم شدورفت .

البته که عذرخواهیش یک جورایی قلدرمآبانه بود و خیلی به دل نمینشست، ولی خب... باز نشون میداد و میده که از خدا و اون دنیا ترس داره و وجدانش خواب نیست...

با این حال تهش معلومه ذره ترسی از خدا داری و یکم فکر میکنی...بنابراین پیشنهاد محدثه جان رو تایید میک ...

والا اگه واقعا پشیمون میشد و میفهمید چقدر دل خانم ها رو شکونده به خاطر تهمتش من هیچی نمیگفتم 

ولی تا لحظه آخر نه تنها پشبمونی ندیدم بلکه دیدم داره تمسخر می‌کنه و فقط میخواد دست از سرش بر داریم

منم وجدانم رو گذاشتم کنار و اولین تاپیکش رو به روش آوردم بلکه بفهمه اکه ما سکوت میکنیم دلیل بر خوب بودن او نیست و. ما هم خیلی حرف ها میتونیم بهش بزنیم ...

...
البته که عذرخواهیش یک جورایی قلدرمآبانه بود و خیلی به دل نمینشست، ولی خب... باز نشون میداد و میده که ...

ازهم ناراحت نباشید عزیزم ❤❤پیش میاد ما هممون انسانیم دیگه ممکنه جایی حرفی بزنیم که بعدامتوجه بشیم اشتباه بوده. 

ازهم ناراحت نباشید عزیزم ❤❤پیش میاد ما هممون انسانیم دیگه ممکنه جایی حرفی بزنیم که بعدامتوجه بشیم اش ...

من اصلا توجهی به حرفش نکردم. ولی میدونم دل خیلی ها شکسته...

ولی بد عمل کرد و بد هم جلو رفت و قلدرمآبانه و به قول دوستمون، برای اینکه از دست حرفها راحت بشه، عذرخواهی کرد...

اونه که باید دل ما رو بدست بیاره...

ما و حداقل شخص من، هیچ حرف بدی نزدم که نگران عواقبش باشم.

الا اینکه مدا بهش تذکر دادم مواظب حرفها و دفاعت باش... عواقب داره برات...

2809