2777
2789
عنوان

بارداری ناخواسته و آیودی

| مشاهده متن کامل بحث + 480 بازدید | 53 پست
همش میگم نکنه توهم دارم که امام رضا بهم داده شاید یه خواب همینجوری بوده

به خدا ک هدیه امام رضاست خاهر منم ۲تا دختر داره سومی رو باردار شد خودش دوست داشت پسر باشه پدرشوهرش میاد تو خاب بهش میگه که بچت پسر خودم رفتم از امام رضا هدیه گرفتم اسمش بزار رضا پدر شوهرش فوت شده همین چند روز پیش رفت سنو بچش پسر بود 

دل مرنجان که‌ ز هر دل به خدا راهی است 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دوتا پسر . کلا دوس داشتم زودتر بفهمم هر چند ان تی با اطمینان گفت دختره و تو برگه سونوام نوشت

اوه اوه

بنظرت خطا داره این ازمایش؟

فقط 26 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
جان جانانم ناخاسته آمدی و شدی تمام آنچه میخاستم
2805
فردا ریپلایم کن ببینم چی گفتن ولی شک نکن مندل درست میگه کیتاش بهترینن کروموزوم y میبینن که میگن ولی ...

انشاالله همینطور باشه گلم

حتماا

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب دکترتون براتون نوشتن؟ هزینش چقدر کجا ؟

نه آزاد بود .. نزدیک ۳ تومن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آزمایشگاهای دیگه ممکنه خطا داشته باشن ولی مندل بعید می‌دونم . از همه بهتره مندل

من الان سونو دادم گفت احتمالا دختره خیلی شوکه شدم چیکارکنم بنظرت

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه وقتی نمیخایم میشهمنم دوتا دختر دارم و جلوگیری داشتم الان ۳ ماهه حاملم خدایا قربون حکمتت

باز خدا رو شکر پسره

دلم پیک نوروزی رو که شب ۱۳ بدر می‌نوشتیم رو خواست🥲دلم بعد از ظهر سرد پاییزی زیر لحاف موقع تماشای فوتبالیست ها و آنشرلی رو خواست 🥲دلم لوکیشن فیلم پدر سالار و قصه های مجید و خواست بشینیم تو ایوان مشغول چای خوردن باشم رو خواست🥲دلم کوچه بچگی مو خواست کنار دوستام وسط بازی لی لی و کش بازی و گرگم به هوا رو خواست🥲دلم مهمونی خونه مادربزرگ تو حیاط و غذاهای ساده و رنگین و صفا و صمیمیت و خواست🥲دلم نقل و نخود کشمش و صد ریالی مادر بزرگ و خواست دلم پول زیر جوراب مامانم و خواست 🥲دلم ذوق و شوق بچگی واس لباسای عیدمو خواست کنار خواهرم 🥲دلم موی سیاه و چهره شاد و سرحال مامان و بابامو خواست 😙🥲     ( شماهم دلتون خواست 🥺🥺🥺🥺🥺🥺)   ای خدایا تا ابد ما دلمون بچگی صاف و ساده مون رو میخاد کاش یه دکمه بود چاره اش 🥲🥺

ب کسی ک نمیخواد درجا میده ب کسی ک میخواد و پدرشم دراومده نمیده

خدایا دمت گرم😐

ıň ţһє ňѧmє oғ ɢoԀ                                                              تمام قصه هایم قصه ی توست💕👫💕                                  خدایا شکرت بابت همه چی ک دادی بمن 🥰💞
همش میگم نکنه توهم دارم که امام رضا بهم داده شاید یه خواب همینجوری بوده

ممکنه توهم باشه...

خواب که حجت شرعی نیست!

ولی الان کاری نمیشه کرد!

وقتی اصلااااا بچه نمیخواهید باید همزمان از دو روش استفاده کنید.این بدیهیه

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

یا خدا بارداری با ایودی🥺🥺🥺

دلم پیک نوروزی رو که شب ۱۳ بدر می‌نوشتیم رو خواست🥲دلم بعد از ظهر سرد پاییزی زیر لحاف موقع تماشای فوتبالیست ها و آنشرلی رو خواست 🥲دلم لوکیشن فیلم پدر سالار و قصه های مجید و خواست بشینیم تو ایوان مشغول چای خوردن باشم رو خواست🥲دلم کوچه بچگی مو خواست کنار دوستام وسط بازی لی لی و کش بازی و گرگم به هوا رو خواست🥲دلم مهمونی خونه مادربزرگ تو حیاط و غذاهای ساده و رنگین و صفا و صمیمیت و خواست🥲دلم نقل و نخود کشمش و صد ریالی مادر بزرگ و خواست دلم پول زیر جوراب مامانم و خواست 🥲دلم ذوق و شوق بچگی واس لباسای عیدمو خواست کنار خواهرم 🥲دلم موی سیاه و چهره شاد و سرحال مامان و بابامو خواست 😙🥲     ( شماهم دلتون خواست 🥺🥺🥺🥺🥺🥺)   ای خدایا تا ابد ما دلمون بچگی صاف و ساده مون رو میخاد کاش یه دکمه بود چاره اش 🥲🥺

2809