بچه ها من پارسال تو عروسی از دختر دایم شپش گرفتم پسر دو هام هم دچار شدن که خیلی کوچیک هستن هر کاری گفتن کردم تا دیگه نبودن تا بعد این که ۴ ماه بعدش بازم شپش شدم سر خودمو باز همون راه رو رفتم ولی سر بچه هامو کچل کردم بازم چند ماه نبودن اصلا امروز بازم سر پسر ۱۸ ماهم دوباره دیدم خیلی خیلی ریز هستن ولی خب هستن سر خودمو هم دیدم اره هستن انگار بازم رفتم دکتر دار داد شامپو داده ولی میگه اگه کسی نباشه که رشک ها رو از سرت بیرون نیاره بعد چند ماه ممکنه بازم برگردن حتی اگه یدونه مونده باشه خب من کسی نیست به سرم نگاه کنه الان چه خاکی بر سرم بریزم اینا گم بشن حتی به فکرم رسیده از نفت استفاده کنم شاید واقعا جواب داد حتی از قطره هم گرفتم استفاده کردم تو دیوار ولی بی فایده
تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
بخدا میزنم روش نوشته دو بار من سه بار استفا ه کردم ولی آخه پس چرا بعد ۴ ۵ ماه دوباره برگشتن
حتما دوباره از خونه کسی گرفتی
کلا تو خونه هم اگه تو لحاف و اینا مونده باشه غذا بهش نرسه میمیره ولی سعی کن شال و ملحفه و ... رو با آب داغ بشوری تو اون دوره که شامپو زدی
یه جوری میترسونن آدمو از شپش انگار زامبیه
♡.everything is ok ♡ اگر میخواین به راز جهان پی ببرین همه چیز رو در قالب (انرژی/ فرکانس/ ارتعاش) مجسم کنید. این همون فلسفه کارما/ انرژی مثبت/ ثواب/ چی/ فنگ شویی در ادیان مختلف هستش. |نیکلا تسلا|
بعدشم الکی حرص نخور آدم وقتی شپش داره فکر میکنه تا ابد میمونه ولی نترس واسه هیشکی دائمی نمونده رفع میشه
تو فقط شامپو و رنگ رو بزار و سرتو با آب سرد نشور چون قشنگ رشد میده شپشو
♡.everything is ok ♡ اگر میخواین به راز جهان پی ببرین همه چیز رو در قالب (انرژی/ فرکانس/ ارتعاش) مجسم کنید. این همون فلسفه کارما/ انرژی مثبت/ ثواب/ چی/ فنگ شویی در ادیان مختلف هستش. |نیکلا تسلا|
بخدا سشوار هم کشیدم اتو هم کشیدم میرن بعد ۵ ماه بازم میان اخه چطوری بازم میان نمی دونم
شپش در عرض چند روز رشد میکنه فک نکنم رو سرت رشک بمونه که بعد چند ماه بخاد بزرگ شه،احتمالن از شال روسری هات یا لباسای دیگت ک یادت رفته بشوری مونده و سرایت میکنه...
بخدا قبلا کچل کردم می ترسم الان که زمستانه کچل کنم خانواده شوهرم شک کنن
کسی خونتون نخوابیده خونه کسی شب نمونده تو این چند هفته اخیر
شال کسی رو سر نکردی شونه کسی رو استفاده نکردی
بی دلیل نیست حتما یه دلیل داده دوباره اومدن
یا هم که تو حموم سرتو خیلی آروم و آب خنک میشوری و خیس نگه میداری کامل ریشه کن نشدن