2777
2789

شهرامون از هم 3ساعت فاصله داره و9 ماهه دوستیممن تا الان ندیدمش حضوری بعد میگه رستوران داریم و بابام ماشین خوب داره داداشم هم همینطور خواستم راست دروغشو معلوم کنم گفتم میشه عکس ماشینتون نشونم بدی ببینم از کدوم مدلاست اونم تو نت سرچ کرد مدلشو نشونم داد گفت مال ما شبیه اینه بعد امشب الکی گفتم فامیلمون تو شهر شما میخواد نذری کنه غذا برای چند نفر سفارش بده دوست داشتم پولش برای شما ها باشه ادرس دقیق بگو بهم من بگم بیان گفت ما فقط تو حوالی خودمون سفارشی میگیریم گفتم ایرادی نداره خودشون با ماشین میان میبرن گفت من درگیر میشم ازمون دانشگاه دارم بابام میگه بیا کمک سفارش تو هست بعد من بیخیال شدم بنظرتون اینا دروغه؟خب چرا دروغ میگه؟اینم بگم اصلا ظاهرش رو دوست نداشتم بعد چند ماع عکسشو نشونم داد و اصلا من تو شوک بودم اصلا ظاهرش خوب نبود ولی بازم من دوستش دارم نمیدونم چی کار کنم 

خب اینکه معلومه داره دری وری میگه

چطور ندیده نشناخته عاشق میشین؟اصلا معنی کلمه ی عشق رو میدونید؟

اینجور ک تعریف کردی شک دارم یه بچه ی نوجوون بیکار باشه یا یه پیرپسر۴۰ساله ی بیکار که سرکارت گذاشته

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2805

دوست داشتن نیست. وابسته شدی. چند روز حرف نزنی از سرت میوفته.

حرفاشم همه دروغه وگرنه لازم نبود از نت عکس بگیره بلاخره یه عکس از یه گوشه ی ماشینشون تو گالریش بود 

🕊️🤍آغوشتو به غیر  من به روی هیچ کی باز نکن♥️منو از این دل‌خوشی‌ها آرامشم جدا نکن 🤍من برای با تو بودن پر از عشق و خواهشم ♥️واسه  کنارتو بودن به هر کجا پر می‌کشم🤍🕊️

صد در صد دروغ میگه

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊

خخخ فقط همینو میتونم بگم خخخخ

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .

هالا مواظب باش متاهل نباشه مال من بعد یکسال گندش دراومد متاهله ولی انقدر قشنگ دروغ میگفت من باور کردم مجرد وسرمایه داره 

🕊️🤍آغوشتو به غیر  من به روی هیچ کی باز نکن♥️منو از این دل‌خوشی‌ها آرامشم جدا نکن 🤍من برای با تو بودن پر از عشق و خواهشم ♥️واسه  کنارتو بودن به هر کجا پر می‌کشم🤍🕊️

بش میاد دروغ بگه اگر ن ی عکس فرستادن مگه چقدر کار داره

عکسی که فرساد یکم اتاقش معلوم بود اینجا به چند نفر نشون دادم عکسشو تو شخصی گفتن  خونشون معلومه قدیمیه وبه پولدارا نمیخوره شب گفتم دوست دارم عکس اتاقتو ببینم گفت الان نامرتبه فردا میدم امروز باز بگم عکس چی شد؟؟خجالت میکشم بگم پاشو از ماشین بابات یا از خونتون عکس بده ولی بفهمم دروغ میگه نابود میشم چون دروغ خط قرمزمه

خب اینکه معلومه داره دری وری میگهچطور ندیده نشناخته عاشق میشین؟اصلا معنی کلمه ی عشق رو میدونید؟اینجو ...

پیر پسر خخخخخخخخخخخ😂😂😂😂😂🤦🏻‍♀️

2809