2777
2789

تاحالا غیرممکن برات ممکن شده؟ تاحالا شده همه بگن نمیرسی ولی خدا برات انجام داده باشه؟ میشه بگی چیکار کردی؟ چجوری تونستی؟ میشه تعریف کنی؟؟؟؟؟

تعیقف کن لطفا چیکارکردی؟  چه دعایی؟

یه جمله حال خوب کن میگی ؟؟؟؟؟؟؟؟

فقط 23 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2804
تاحالا غیرممکن برات ممکن شده؟ تاحالا شده همه بگن نمیرسی ولی خدا برات انجام داده باشه؟ میشه بگی چیکار ...

آره،فقط توکل و دعا و خواستن مصلحت خدای مهربون

چه غریب ماندی ای دل :)

تاحالا غیرممکن برات ممکن شده؟ تاحالا شده همه بگن نمیرسی ولی خدا برات انجام داده باشه؟ میشه بگی چیکار ...

آره خییییلی وقتا به شدت معتقدم بهش من کسی بودم که اگر به نفر از خدا میگفت مسخره اش میکردم فحش میدادم اصلا هم نماز نمیخونم مسخره میدونستم میگفتم همه چیز به دل هست ولی با تمام بدبختی ها و بلاهایی که سرم اومده معجزاتی برام فرستاد وقتی بهش ایمان آوردم که باورت نمیشه الان هیچکس تو زندگیم ندارم جز خدا

آره خییییلی وقتا به شدت معتقدم بهش من کسی بودم که اگر به نفر از خدا میگفت مسخره اش میکردم فحش میدادم ...

برای منم دعا میکنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

فقط 23 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست