2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2804

یعنی چی نامه دادین به امام رضا؟چطوری فرستادین؟کجا فرستادین؟

❤️هر اتفاقی که افتاده رو فراموش کن....فقط چند لحظه چشمات رو ببند....به صدای نفس هات گوش کن....یادت باشه زندگی خیلی کوتاهه....پس خیلی غصه ی اتفاقایی که تو زندگی میفته رو نخور....مثل یه خواب ببینش....❤️

خواستت روبرآورده میکنن ...

نی نی یارمنو نترکون لطفا کاربریم رولازم دارم یااول اخطارچیزی بده ....چرابزایم پسری،جاموبندازه پشت دری،روم بکشه پالون خری،عروسم بگه جادوگری.....میزایم دختری جاموبندازه توپنج دری،روم بکشه لاف زری،دامادم بگه تاج سری  
یکی توی سایت برام نامه نوشت( خودمم نمیدونم چطوری ولی خب نامه داد )

خوب از خود اونی که برات نامه رو نوشته بپرس شاید بدونه

❤️هر اتفاقی که افتاده رو فراموش کن....فقط چند لحظه چشمات رو ببند....به صدای نفس هات گوش کن....یادت باشه زندگی خیلی کوتاهه....پس خیلی غصه ی اتفاقایی که تو زندگی میفته رو نخور....مثل یه خواب ببینش....❤️

من یه بار که رفته بودم تو حرم نامه نوشتم از اینکه شرایط جهیزیه خریدن ندارم و اینا بعد یه هفته برام اس ام اس اومد که نامه ات پیگیری شد بعد بهم زنگ زدن از آستان قدس شهرمون و چندتا وسیله بهم دادن🥹

خیلی حس خوبی بود🫠

قربونت برم امام رضا همیشه حواست بهم هست الان هم خیلی بهت احتیاج دارم یکم بیشتر هوامو داشته باش🤲🏻😭

دارم سیاه ترین روزای زندگیم رو میگذرونم دیگه نفس های آخرمه تورو خدا برام دعا کنید و سوره توحید بخونید شاید زندگیم درست بشه و حال و هوام خوب بشه💔🥹نیازمند انرژی مثبت هایی هستم که شما دوستای گلم برام میفرستید😭🤍
2809