2777
2789

انتظار برای دیدنش داره طولانی میشه ، ولی از وفاداری من کم نمیشه .

البته مجرد هستم و در انتظار 😅😅

دختر بهار متولد اردیبهشت 😍😍 مثل بهار سرسبز و‌شادم .‌‌‌‌من دختر بهارم 🍀🍀

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

درد هر کی ندونه شوهرت رو به اسارت بردن

🌻  یه حرفهای رو‌نباید به کسی گفت🌻یه حرفهای رو‌نمیشه به کسی گفت🌻 و‌چقددددددددددر سخته که تو سینه سنگینی میکنه😔 بیچاره قلبم💔
2805
چقدر تو وفاداری افرین همینجور وفادار بمون خودش پیدات میکنه😋😋

سال های دور از شوهر 😅😅

فکر کردم شوهرت رفته جنگ یا رفته خارج والا😂😂انشاله برمیگرده و انتظارت تموم میشه دیگ خودش باید پیدات کنه😍😂

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬
فکر کردم شوهرت رفته جنگ یا رفته خارج والا😂😂انشاله برمیگرده و انتظارت تموم میشه دیگ خودش باید پیدات ...

دعا کن خواهر دعا کن 😅 چشم انتظاری بده 

شوهرت کیه؟ شوهر من مستر جئون جونگکوک هستن🎀

😅 والا انگار خدا هنوز نساختش ولی من بهش وفادارم و شب و روز به یادشم

2809