من قالب دارم برا فلافل تو اون میریزم با قاشق میزنم روش و بعد میندازم تو ماهیتابه
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
سیب زمینی اب پز میکنم میذارم سرد بشه رنده میکنم یا کامل له میکنم ادویه میزنم یکمم پودر سوخاری تخم مرغم به اندازه میزنم موقع سرخ کردن هم یا با قاشق میریزم کف تابه یا دستمو خیس میکنم و بعد تو دستم فرمش میدم
روغنم داغ داغ
تازه کوکوی مغز دار هم درست میکنم این بلا سرش نمیاد
اگه از پرپر شدن هموطنای بی گناهت خوشحالی ،یا به نطفه ت شک کن یا به لقمت😏 گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم.... اما سردار مارا با موشک زدند....
🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍موثر ترین کتابی که خوندید اگه امضامو دیدید حتما بهم معرفی کنید با تشکر❤️پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه🥲خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚