2777
2789
عنوان

نگهداری از بچه

235 بازدید | 10 پست

سلام

من آدمیم افسردگی دارم ب خاطر شرایط سختی که تو زندگیم داشتم مخصوصا تو پاییز زمستون خیلی حالم بد میشه ولی وقتی کار میکنم ی شغل بیرون از خونه حالم خیلی بهتره خیلی باانگیزه میشم ب خاطر همین اوایل امسال مغازه زدم و رفتم دنبال شغل مورد علاقم که خیلی حالمو بهتر میکرد ی پسر ۲ساله دارم کخ دیگه الان ب خاطر سرما نمیتونم با خودم ببرمش خودمم ک میمونم پیشش مخصوصا تایم عصر دیگه خسته و عصبی میشم نمیتونم خوب باهاش برخورد کنم هفته ای ۲روز میتونم عصرا ببرم پیش مادر بزرگش برای بقیش نمیدونم چیکار کنم؟نمیدونم پرستار بگیرم مسئله اعتماد هست مسئله پولش هست اخلاقش هست از طرفی عذاب وجدان میگیرم ی نمیدونم سردرگمم شما راهنماییم میکنید

لباس مناسب بپوشون و با خوراکی و اسباب بازی و زیر انداز  با خودت ببرش مغازه . داخل مغازه که دیگه انچنان سرد نیست که نگران باشی

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ولی من اگر کار واسه خودم بود تا عصر میبرم ک خیلی سرد میشه فوقش زودتر در مغازرو می‌بستم یا یه فروشنده نیمه وقت میگرفتم عصر ب بعد بیاد چون حقوق فروشنده کمتر از پرستاره و سپردن اجناس راحت‌تر از سپردن بچست

لباس مناسب بپوشون و با خوراکی و اسباب بازی و زیر انداز با خودت ببرش مغازه . داخل مغازه که دیگه انچن ...

هم مغازه ام کوچیکه هم پسرم خیلی شیطونه در کسری از ثانیه مغازه رو ب وضعی میندازه که نگو نپرس مشتریم بیاد ک اصلا نمیذاره راه بندازم تابستونم ک با خودم میبردم فقط بیرون بودیم ی لحظه پاش ب مغازه میرسید واویلا بود مشتری اومدنی یا باباش ک مغازه بغلی نگه میداشت یا همسایه ها

ولی من اگر کار واسه خودم بود تا عصر میبرم ک خیلی سرد میشه فوقش زودتر در مغازرو می‌بستم یا یه فروشنده ...

مشکل اینجاس ک من عصرا خیلی حالم بد میشه نمیتونم خونه بمونم وقتیم میمونم بداخلاق و کم طاقت میشم همش با پسرم بدرفتاری میکنم

مشکل اینجاس ک من عصرا خیلی حالم بد میشه نمیتونم خونه بمونم وقتیم میمونم بداخلاق و کم طاقت میشم همش ب ...

ببرش مغازرو گرم کن من این دوران گذروندم واقعا پشیمونم و آثارش تو بچمو میبینم ک سر رفتار من یکم پرخاشگر شده

مشکل اینجاس ک من عصرا خیلی حالم بد میشه نمیتونم خونه بمونم وقتیم میمونم بداخلاق و کم طاقت میشم همش ب ...

اگر میبینی افسردگیت شدیده برو دکتر من رفتم دکتر خیلی بهتر شدم حداقل با بچه دیگه بد رفتاری نکردم