2777
2789
عنوان

باردارها بیان

260 بازدید | 45 پست

خانمهای باردار که بچه‌ کوچیک دارن شبا چطور می‌خوابین.دخترای من خیلی غلت میزنن با لگد میزنن.جاشونو ازمن جدا نمیکنن .یکی اینور یکی اونور می‌خوابه تازه سرمن دعواهم میکنن.اتاقشونو هم جدا نمیکنن.اصلا شبا خواب ندارم😐میترسم با لگد بزنن شکمم

اتاق بچم جداست اما تا صبح چندبار بیدارمون میکنه الانم بیدارم کرد دیدم پایینه تختم خوابیده همسرمو بیدار کردم بلندش کنه ببره تو جاش منم خواب ندارم تازه وقتی خوابمم همش خوابهای بیخود میبینم خیلی عصبی شدم دیگه چه خوب تاپیک زدی شرح حال این شبای منه

فقط 28 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
اتاق بچم جداست اما تا صبح چندبار بیدارمون میکنه الانم بیدارم کرد دیدم پایینه تختم خوابیده همسرمو بید ...

من شوهرم اکثر اوقات خونه نیست اتاق دخترارو جدا نکردم چون می‌ترسیم.یه هفته هست یه هفته نیست.تختا رو جمع کردم زمین می‌خوابیم از رو تخت هم میفتادن کلا شب رو همه جا غلت میزنن.اره منم مثله شماهستم ازاول بارداریم خوابم کم شده هرازگاهی کابوس میبینم.یکم می‌خوام بخوابم بالگد میزنن از سرو صورتم.دم صبح یکی دو ساعت می‌خوابم.

من شوهرم اکثر اوقات خونه نیست اتاق دخترارو جدا نکردم چون می‌ترسیم.یه هفته هست یه هفته نیست.تختا رو ج ...

چند سالشونه؟ کنار خودت کنار شکمت بالشت بذار میدونم چی مسگی پسر منم گاها میاد وسطمون از ترس لگدش به شکمم بالشت میذارم رو شکمم اما بازم میزنه کنار پشت میکنم بهش تا بخوابم اما شما که دوتا داری سختره قطعا شرایطت هم سخته واقعا

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه

با خودم میگفتم بارداری بعدیم شبا زیاد بخوابم تا بدنیا اومد انرژیم بیشتر باشه اما به محض بازداری کابوس هام شروه شد دهنمو سرویس کرد خواب های بی پایه و اساس حتی خیلیا معنی نداره اما پر از تشویش و فرار و نگرانیه هومرمونا دهنم رو صاف کردن من تازه ۱۱ هفتم الانم پا شدم تهوع دارم نمیتونم بخوابم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چند سالشونه؟ کنار خودت کنار شکمت بالشت بذار میدونم چی مسگی پسر منم گاها میاد وسطمون از ترس لگدش به ش ...

آخی خدا حفظش کنه.جندسالشه؟چندماهه بارداری؟بالشت رو از زیر پام رد میکنن زیر پای خودشون.میرن روش مبخوابن.باور می‌کنی فقط ۵-۶تا بالشت اضافی اطرافمونه.کلا اینا توی خواب صخره نوردی هم میکنن😂می‌خوابن روش.خواستم جامو عوض کنم بیدار شدن گریه کردن چسبیدن بهم.یکیش ۵سالشه یکیش سه سالشه.

با خودم میگفتم بارداری بعدیم شبا زیاد بخوابم تا بدنیا اومد انرژیم بیشتر باشه اما به محض بازداری کابو ...

من بارداری‌های قبلیم خوب می‌خوابیدم این یکی اینطور شدم.تهوع داری دمیترون یا ب ۶ بخور.یا بیسکویت یا نون خالی

آخی خدا حفظش کنه.جندسالشه؟چندماهه بارداری؟بالشت رو از زیر پام رد میکنن زیر پای خودشون.میرن روش مبخوا ...

تقریبا چهار سال داره میشه 

اره بچه ها دقیقا همینن من وقتی کوچیک یود اتاقش رو جدا کردم اما از سه سال که کابوس ها شروع میشه شبی چند بار بیدارمون میکنه تنها دو تا سه سالگی خواب به نسبت خوبی داشتیم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من بارداری‌های قبلیم خوب می‌خوابیدم این یکی اینطور شدم.تهوع داری دمیترون یا ب ۶ بخور.یا بیسکویت یا ن ...

فقط حالتشه زود خوب میشم بیدار میشم تشنمه اب میخوام تهوع میگیرم الان بهترم ویتامین های ب رو میخورم مولتی ویتامینه بدون ویتامین آ

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تقریبا چهار سال داره میشه اره بچه ها دقیقا همینن من وقتی کوچیک یود اتاقش رو جدا کردم اما از سه سال ک ...

بزار پیشت بخوابه.بعدها خودش جدا میشه.ولی خب سخته دیگه.ان تی رفتید؟جنسیت تعیین نشده؟

من بارداری‌های قبلیم خوب می‌خوابیدم این یکی اینطور شدم.تهوع داری دمیترون یا ب ۶ بخور.یا بیسکویت یا ن ...

خوب میخوابیدی رو خواب بچه های الانت تاثیر داشت؟ یا الکی میگن؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بزار پیشت بخوابه.بعدها خودش جدا میشه.ولی خب سخته دیگه.ان تی رفتید؟جنسیت تعیین نشده؟

نه اگه بذارم تا صبح گرفتارم چون عادت نداره نه اون نه من هر تکون من اونو بیدار میکنه یا برعکس والا مشکلی ندارم پیشم بخوابه اما خودش تو تختش راحتره خوابش 

نه ۱۳ هفته بهم نوبت داده دکتر شما جنسیتش چیه؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خوب میخوابیدی رو خواب بچه های الانت تاثیر داشت؟ یا الکی میگن؟

خوابشون خوبه ولی خب خیلی علت میزنن توی خواب حرف میزنن میخندن گریه می‌کنن.درحالیکه من و شوهرم تا صبح ثابت هستیم .فکر نکنم ب خواب بارداری ربطی داشته باشه

2809