خانمهای باردار که بچه کوچیک دارن شبا چطور میخوابین.دخترای من خیلی غلت میزنن با لگد میزنن.جاشونو ازمن جدا نمیکنن .یکی اینور یکی اونور میخوابه تازه سرمن دعواهم میکنن.اتاقشونو هم جدا نمیکنن.اصلا شبا خواب ندارم😐میترسم با لگد بزنن شکمم
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اتاق بچم جداست اما تا صبح چندبار بیدارمون میکنه الانم بیدارم کرد دیدم پایینه تختم خوابیده همسرمو بید ...
من شوهرم اکثر اوقات خونه نیست اتاق دخترارو جدا نکردم چون میترسیم.یه هفته هست یه هفته نیست.تختا رو جمع کردم زمین میخوابیم از رو تخت هم میفتادن کلا شب رو همه جا غلت میزنن.اره منم مثله شماهستم ازاول بارداریم خوابم کم شده هرازگاهی کابوس میبینم.یکم میخوام بخوابم بالگد میزنن از سرو صورتم.دم صبح یکی دو ساعت میخوابم.
من شوهرم اکثر اوقات خونه نیست اتاق دخترارو جدا نکردم چون میترسیم.یه هفته هست یه هفته نیست.تختا رو ج ...
چند سالشونه؟ کنار خودت کنار شکمت بالشت بذار میدونم چی مسگی پسر منم گاها میاد وسطمون از ترس لگدش به شکمم بالشت میذارم رو شکمم اما بازم میزنه کنار پشت میکنم بهش تا بخوابم اما شما که دوتا داری سختره قطعا شرایطت هم سخته واقعا
فقط 28 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه
با خودم میگفتم بارداری بعدیم شبا زیاد بخوابم تا بدنیا اومد انرژیم بیشتر باشه اما به محض بازداری کابوس هام شروه شد دهنمو سرویس کرد خواب های بی پایه و اساس حتی خیلیا معنی نداره اما پر از تشویش و فرار و نگرانیه هومرمونا دهنم رو صاف کردن من تازه ۱۱ هفتم الانم پا شدم تهوع دارم نمیتونم بخوابم
1
5
10
15
20
25
30
35
40
زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه
چند سالشونه؟ کنار خودت کنار شکمت بالشت بذار میدونم چی مسگی پسر منم گاها میاد وسطمون از ترس لگدش به ش ...
آخی خدا حفظش کنه.جندسالشه؟چندماهه بارداری؟بالشت رو از زیر پام رد میکنن زیر پای خودشون.میرن روش مبخوابن.باور میکنی فقط ۵-۶تا بالشت اضافی اطرافمونه.کلا اینا توی خواب صخره نوردی هم میکنن😂میخوابن روش.خواستم جامو عوض کنم بیدار شدن گریه کردن چسبیدن بهم.یکیش ۵سالشه یکیش سه سالشه.
آخی خدا حفظش کنه.جندسالشه؟چندماهه بارداری؟بالشت رو از زیر پام رد میکنن زیر پای خودشون.میرن روش مبخوا ...
تقریبا چهار سال داره میشه
اره بچه ها دقیقا همینن من وقتی کوچیک یود اتاقش رو جدا کردم اما از سه سال که کابوس ها شروع میشه شبی چند بار بیدارمون میکنه تنها دو تا سه سالگی خواب به نسبت خوبی داشتیم
1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه اگه بذارم تا صبح گرفتارم چون عادت نداره نه اون نه من هر تکون من اونو بیدار میکنه یا برعکس والا مشکلی ندارم پیشم بخوابه اما خودش تو تختش راحتره خوابش
نه ۱۳ هفته بهم نوبت داده دکتر شما جنسیتش چیه؟
1
5
10
15
20
25
30
35
40
خوب میخوابیدی رو خواب بچه های الانت تاثیر داشت؟ یا الکی میگن؟
خوابشون خوبه ولی خب خیلی علت میزنن توی خواب حرف میزنن میخندن گریه میکنن.درحالیکه من و شوهرم تا صبح ثابت هستیم .فکر نکنم ب خواب بارداری ربطی داشته باشه