2777
2789
عنوان

40 ساااااااااااال بعد

| مشاهده متن کامل بحث + 16173 بازدید | 453 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بنظرم منم طلاق گرفتم

پسرم برا خودش آدم حسابی شده نوه دارم زنش خیلی زیبا و عاقله

من خیلی پیر شدم و یه پرستار دارم که خیلی مهربونه  

پسرم بهم زنگ میزنه و من با اون صدای پیرزنیم قربون صدقش میرم و دعاش میکنم.

2803

من اون موقع ۶۳ سالمه البته خدا نکنه اینقدر عمر کنم 

تا همینجا بسمه ،زجر خیلی کشیدم 

میشه یه صلوات برای شادی روح داداش جوونم بفرستی 🥲💔اگه فرستادی بگو تا منم برای حاجت دلت یه سوره توحید بخونم 🌹در طول روز دلت برا امام زمانت تنگ میشه؟😢چند بار در روز به یاده امامت میوفتی ؟؟برای بی کسی و غربت و صحرا نشینی امامت دلت میسوزه ؟؟😔 اگه دلت گرفت برای تنهاییش یه صلوات برای تعجیل درظهورش بفرست 🙏🌹مطمئن باش امام هم برای خوشبختی تو دعا می‌کنه 😍🥰 ای مردم دنیا مژده که سوار کاری می‌آید با هیبتی چون حیدر کرار 😍💞أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪُ ألْـفَـرَج🤲

من ۷۴ سالمه

پسرم ازدواج کرده یک بچه داره و تو کارش موفقه و فکر میکنم شرکت باباشو اداره میکنه

دخترم پرستار روز و شب جدا داره چون من دیگه نمیتونم کاراشو انجام بدم پیر شدم

فکر میکنم جوونتر از سنم به نظر بیام و سرزنده و حالم خوبه مثل پدرم🧡

من بازنشسته شدم ولی بازم کلینیک میرم و کار میکنم و دانشگاه هم افتخاری تدریس میکنم، هنوزم فامیل و دوستام واس مشکلاشون روم حساب میکنن و زندگی پر قدرت جاریست...

همسرم ولی خیلی پیره و مریضه و خیلی بابتش اذیتم چون همش آه و ناله میکنه😁

۴۰ سال بعد من تو کوفه امیه خونه خوشگل دارم اندازه قصربیام سایت تایپیک میزنم،به نظرتون برای آخر هفته ...

کوفه اصلا جای خوبی واس زندگی نیستا همه میگن

از من گفتن بود😁

واس عراق زندگی کردن فقط نجف خوبه

چهل سال بعد ؟ 

ایشالا شهید شدم اون موقع :)

البته بعد از اینکه حسابی تو دم و دستگاه اقتصادی امام زمان کار کردم و دست اخرم سپر بلا شدم واسه ایشون :)

از تاریخ ۱۴۰۳ کاربری ماله من شد این حساب دیگه توسط من اداره میشه نه شخص قبلی ، این حساب فیک منه و اصلی نیست گاهی ممکنه تاپیکا متناقص داشته باشن این بخاطر اینه که به خودم برای خواهرم یا دوستم تاپیک زدم و همه تاپیکا راجب من  و درمورد زندگی من نیست :) یک عدد روح ازدواجی .

۴۰سالدیگه

بچه اولم متخصص قلب شده دوتابچه داره خوشبخته منم از شادیشون شادم

بچه دومم دندانپزشک شده اونم دوتابچه داره وخوشبخته

منم۷۵سالمه خوشحالم چون درکنارهمسروبچه هام روزهای خویی پشت سرگذاشتم و ب همه آرزوهام رسیدم هرجاک دوست داشتم رفتم هرکاری دوست داشتم انجام دادم آرزویی در دل ندارم وفقط شادم

چقد تاپیکت ب فکر برد منو

واقعا خیلیم دور نیستا... همین الانش کدوممون باورمون میشه انقد از عمرمون گذشته باشه... وای چقدرررر کارای نکرده دارم چقدر حسای تجربه نشده دارم... ینی عمرم کفاف میده یه کم راحتی زندگی رو هم ببینم خدایا

میشه ۶۰ سالمه

احتمالا کر شدم از دست شوهرم ، اونم کر کردم

با داد باهم حرف میزنیم

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

2809