2777
2789
عنوان

از مادر شوهرم بدم اومد😒

292 بازدید | 23 پست

دیشب شوهرم بهش زنگ زد ما پیش هم بیرون بودیم

گفتش شام چی درست کردی گفت از دیشب مونده شوهرم گفت خب اون کمه یچیزی درست کن زنمم میاد اونجا.هیچی من اولش گفتم نمیام شوهرم اصرار که مامانم گفته بیارش .ما پاشدیم رفتیم اونجا تا نشستیم برگشته میگه الکی گفتی من غذا درست کنم تو و داداشت غذای دیشبا می‌خوردین من و باباتم حاضری می‌خوردیم.حالا منم اونجا نشستم پیش من این حرفا میزنه منم اومدم برگردم بگم به شوهرم چرا منا آوردی اینجا هی کوتاه اومدم هیچی نگفتم بخاطر شوهرم ولی فهمید به من برخورد خودش دیگه اصلا باهاش حرف نزدم به شوهرم گفتم منا ببر خونمون گفت نه نمیشه شام بخور فعلا بعد هی مثل اینکه پشیمون شده باشه می‌گفت چای بخور فلان چیزا بخور نمی‌خواد ظرف بشوری و هی حذف میزد بامن منم محلش ندادم دیگه .زودم پاشدم اومدم خونمون به شوهرمم چیزی نگفتم هنوز.دیگه تصمیم دارم حتی روزای جمعه که همه خانوادشون و بچه هاش دورهمن نرم خونشون بدم اومده دیگه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگه نامزد من بود می‌گفت چرا جلوی خونوادم بد رفتار کردی 😒

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 
2803

خیلی خوب کاری کردی ک بدون اینکه پشت شوهرت قایم شی خودت جوابشو گرفتی

منم اگ از اول اینجوری بودم مادر شوهر و ۷ تا خواهر شوهرم روی سرم سوال نبودن

هر بارش توی موقعیت با دل شکسته لبخند میزدم میرفتم بعدا ب شوهرم میگفتمو گریه میکردم 

کار درستو تو کردی 

فعلا چیزی نگو تا موقعی ک سوهرت بپرسه چرا نمیای ، توام توضیح بده

مادر شوهر من انقد ادم ناتو ای هست من یه کلمه باهاش حرف بزنم صداشو ضبط میکنم بهدا نره به دروغ حرف دهن من بزاره 

خَلق نَشُديم ، كِه خَلق را راضي كُنيم…
اگه نامزد من بود می‌گفت چرا جلوی خونوادم بد رفتار کردی 😒

اوه اوه شوهر مننن

خانوادشو دعوت کردم خونمون ، دو یاعت مونده بود ب مهمونی گفتن ما نمیایم، بعد ب شوهرم میگم منم دیگه نمیام میگه تو وظیفته بیای و یچیزیه بین منو مادرم

گفتم حتما منم اینجا مسخره مامانتم کلی تدارک ببینم نیان

خَلق نَشُديم ، كِه خَلق را راضي كُنيم…
خیلی خوب کاری کردی ک بدون اینکه پشت شوهرت قایم شی خودت جوابشو گرفتیمنم اگ از اول اینجوری بودم مادر ش ...

کلا مادرشوهر من انگار حسودیش بشه به منا شوهرم که بهم احترام می‌زاره به اون فشار میاد انگار دوسداره سوار من و شوهرم بشه منم کلی جنگیدم تا شوهرم رفتار درست یادگرفت

اوه اوه شوهر منننخانوادشو دعوت کردم خونمون ، دو یاعت مونده بود ب مهمونی گفتن ما نمیایم، بعد ب شوهرم ...

شوهر منم همینجوری بود پشت ننش هرچی ننش می‌گفت انجام میداد با دعوا با قهر با زبون خوش هر جوری بود قبول نکردم این قضیه را کم کم داره میاد سمت خودم 

2809