2777
2789
ممنونم از پاسخ گویی تون ولی راستش من از ازدواج چندشم میشه کلا اگه اینو بگم فکر می کنند من دلمه 😭😭ا ...

جالب اینجا هست هر وقت میگم بدم میاد  کلا چندشم میشه مردم فضولی شون گل می‌کنه می خوان سر از قضیه در بیاورند ببیند چرا دلم نیست اگر دوستان دیگر جواب بهتری برای سوال من دارن ممنون میشم بگن با تشکر از لطف همگی 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

تو خودت این حس و تجربه کردی حالا میای به بقیه نصیحت میکنی؟ زندگی مشترک و همه دوست دارن تجربه کنن حتی اگر منجر به طلاق بشه هر کی بگه نه دروغه 

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 

قبل از حرف تو همین تصمیمو گرفته بودم:) چون دوست دارم وقتی ۶۰ سالم شد از اتاق عمل جراحی فک و صورت خسته بیام بیرون سوار مازراتیم بشم برم خونه گربم استقبال کنه ازم و یه کافی درست کنم رو این صندلیا که عقب جلو میشه همزمان که کافی میخورم کتاب بخونم بعدش گربمو ناز کنم و فیلم ببینیم باهم و بعدش شام درست کنم و بخوابم چون فردا قراره برم مطب کلی کیس دارم😍 مجرد وخوشحال و پولدار

💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙

ازدواج دو نفر خوب هم باشند بدون سواد رابطه عاطفی، بدون بلوغ، زندگی خوب نمیسازن

سلام سلام خانم گرانبها

من چند وقته تاپیک هاتونو دنبال میکنم واقعا مفید بودن برام از روشون اسکرین گرفتم بخونم و بنویسم بدردم بخورن و تو زندگیم استفاده کنم.

امکانش هست راهی ارتباطی داشته باشم با شما؟

به عنوان ابجی کوچیکتون ازتون راهنمایی میخوام شاید بهتر بتونم تصمیم بگیرم

هانیه هستم🙋🏻‍♀️، یه دختر دهه هشتادی🌱🤍 من خیلی خوش شانسم چون هر چی که میخوام رو دارم و هر چی که ندارم رو بدستش میارم💪🏻🫀 آدم اروم و ساکتیم ولی با دوستام پرحرفم😅 دوستای زیادی ندارم آدمهای مهم رو تو زندگیم‌ نگه میدارم🫂 تا زمانی که رو به جلو حرکت میکنی یعنی هنوز قوی هستی هیچ اهمیتی نداره که چقدر اهسته عمل میکنی🌱🤍

ازدواج نرمال ؛ ازدواج بدون دعوا نیست

ازدواج نرمال ؛ بدون اختلاف نظر نیست

هرکی اینارو تو گوشمون فرو کرده ، اشتباه بزرگی کرده که نسل به نسل داره تکرار میشه و باعث جدایی های الکی میشه که تهش تنهایی و پشیمونیه

البته که موارد خاص مثل اعتیاد و خیانت و... بحثشون جداست...

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
خانواده تا یه سنی پذیرای آدم هستن از یه سنی تنش ها و اختلافات بیشتر میشه و حس استقلال طلبی آدم رو به ...

این حرف واسه کسی صادقه که مجردیش خونه مامان باباش بمونه نه مثلا یه دختر خانومی که با پول خودش خونه خریده باشا و تنها زندگی کنه

💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙

2809