دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
منم همسرم خوبه و زندگیه خوبی دارم ولی برگردم عقب یا ازدواج نمیکنم یا دیرتر ازدواج میکنم
من دیر ازدواجیدم پشیمونم.
اگع قراره کسی ازدواج کنه زودتر بهتره دیر خوب نیس
یا هم کلا مجردی
البته که همش دردسرررررره
یه موقعی بچه میخواستم خدا نداد.خدا بهتر داند. خدا هر جور خودت صلاح میدونی،امشب شب اربعین،همیشه تو زندگیم همه چیو به زور خواستم،از الان به بعد توکل به تو از ته دلم هر جور صلاح میدونی حتی اگه ناراحت بشم. پروردگارم تنها امیدم در تنهایی هایم نگذار حس تنهایی کنم. تو کنارم باش ♥️....اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و سرالمستودع فیها بعدد ما احاط به علمک 🌹یا فاطمه زهرا🌹
دقیقا الان داشتم فکر میکردم اگه میشد از یه سنی جدا زندگی کرد شاید خیلیا ازدواج نکنن خودمم الان از دست شوهرم در حال سکتم میخواستم پاشم خونرو تمیز کنم حموم کنم انقد از زندگی ناامیدم کرده که دراز کشیدم سردرد و سرگیجه وحشتناکی دارم جدیدا احساس میکنم قدمی با افسردگی بیشتر فاصله ندارم
تو خودت این حس و تجربه کردی حالا میای به بقیه نصیحت میکنی؟ زندگی مشترک و همه دوست دارن تجربه کنن حتی ...
پس لابد من دروغگو ام که ترجیه میدم دست و پامو قطع کنن ولی زندگی مشترک رو تجربه نکنم
💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟 به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙
نه عزیزم ازدواج بهتره،ده سال اول پر از چالشه بعدش همه چی هموار میشه،خب تاکی خونه ی پدر؟اینجا همه ی د ...
حرف شما متین.
ولی واسه من یا امثال منی که میتونم با پول خودم خونه تنهایی بگیرم حرف شما صادق نیست من ترجیه میدم وقتی ۶۰ سالم شد و از جراحی فک و صورت خسته خورد اومدم خونه یه کافی درست کنم کتاب بخونم گربمو ناز کنم و شام درست کنم و بخوابم چون فرداش کلی کار دارم😍
💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟 به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙
این چه توصیه هایی که میکنید قرار نیست چون شما از ازدواجت راضی نیستی همه هم اینجوری بشن ما آدمیم فرمول شیمی که نیستیم یک آزمایش برای همه تکرار پذیر باشه
امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید میکنید، کمک میکنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد میتواند برای فرزندش آن وسیلهای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید. سپاس یزدان دختری ایرانی ام/یگانه پرستم اهورایی ام بی نام تو وطن نیز نام و نشان نداردکوروش بزرگ♥️ چو غرش شیران گذشت و رفت عوعوی سگان شما نیز بگذرد