2777
2789
عنوان

می‌گفت اگر خدا بخواد کوچکترین معجزه اش میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 23 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میشه لطفاً تعریف کنی

داستان از این قراره یه مرد که زن وبچه ام داشته سیزده سال قبل دیگ به جایی میرسه یه شب ک میخواد خودکشی کنه جوری ک تعریف میکردن گفته بود دیگه به مرز خفگی رسیده بودم اون شب.ایولحال مرد داستان ما بلند میشه میره کنار جاده ای شهرمون که جاده اصلیم هس ینی در ثانیه ده تا ماشین میره خلاصه میگ هی تو فکر بودم کنار جاده واسترسم داشتم میگ ی لحظه ی ماشین با سرعت خیلی زیاد اومد از کنار پام رد ی کوچولو بهم خورد و من پرت شدم کامل بغل جاده میگ یکم ک بخودم اومدم و از گیجی دراومدم دیدم ی ساک افتاده .رفتم نگاه کردم یواشکی داخلشو قسم میخورد میگف پر پول بوده میگ همونجا کنار جاده 5ساعت معطل موندم و منتظر وایسادم شاید طرف بیاد میگ پیش خودم گفتم ی پولی شاید بهم بده ایوحال میگه هرچی منتظر بودم چندین ساعت هیچ‌خبری نشد .خلاصه کیفو برداشتم و بردم خونه میگف کل شبو بیدار بودم .داخل ساک700میلیون پول بوده .هفته ای بعد اتفاقی میره پیش یکی از بساز بفروشایی کله گنده ای شهر یواشکی ی واحد مغازه بزرگ میخره ب اسم مادرش میزنه .الان اون مرد ثروتش بالایی صد میلیارده کلی زمین و حتی معدن داره .من شنیدم گفته همین الانم مردی ک ساکو گم کرده گفته بیاد پیشم حاضرم ثروتمو نصف کنم باهاش

2804

اینجور داستانها برای خیلی جالب نیست...

چون خیلی خیلی خیلی استثناء است ...

و ضمنا گنج و سکه ساسانی رو لابد به دلال فروخته که از کشور خارج کنه... اینها حق الناس و میراث ملیه...

از نظر من شبهه‌ناکه و جالب نیست و خیانت به کشوره...ازاینها هم که بگذریم، خیلی خیلی نادره

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
ولی این اسمش معجزه نیست طرف هیچ تلاشی براش نکرده بعد شکست بخوره بعد خدا یکاری کنه که به آرزوش برسه د ...

چقدر باهاتون موافقم 

لب فرو بسته ام از ناله و فریاد ولی                                    دل ماتم زده در سینه ی من نوحه گر است 
رو مالی که یکسال مونده باشه بلا استفاده خمس تعلق میگیره

میدونم، اما شما الان از لحاظ شرعی بیان میکنید واسه چیزایی مثل اینکه من طلا دارم زیاد استفاده نمیکنم 

طرف دروغ بزرگ میگه دزدی میکنه هرکاری میکنه میگه پولشو دادم خب اینم همینه دقیقا یکی صبح تا شب تلاش میکنه نمیرسه اونوقت اونیکه یک شبه رسیده با ی خمس دادن قضیه تموم میشه ؟! 

قطعا اینطور نیست و نخواهد بود