2777
2789
عنوان

تفسیر آزمایش خون

| مشاهده متن کامل بحث + 99 بازدید | 32 پست
دقیقا همین دوتا هورمونم بالاستFsh ۱۴ پرولاکتین ۳۴ بخاطر این دوتا یه ماه دیگه هم عقب افتاد کارم

متاسفانه بالا بودن fsh احتمال بارداری طبیعی رو کاهش میده برا آی وی اف هم باید میزانشو تنظیم کنی برا من که 3.5 بود ولی پرولاکتینم خیلی بالا بود ی هفتم هست از موعد پریودم گذشته ب شوهرم میگم با این میزان پرولاکتین فک کنم بیشتر از ی قلوعه🤣🤣

نه عزیزم پرولاکتین واقعا فرق داره ازمایشش میتونی سرچ کنی یا بپرسی 

من با این ک این ازمایشگاهو بیمارستان دولتی دادم همین ک فهمیدن متاهلم نگرفتن و نمونه گیر خصوصی بهم گفتش ک رابطه و تحریک تا ۲ یا ۳ روز نداشته باش .به همه هم میگفتش ک اگر پیاده روی تند و ورزش داشتین یالباس زیر تنگ پوشیدین برید ۲ روز دیگه بیایید هیچی نمیشه ازمایش خودتون درست درمیاد من بااین ک اصرار کردم نگرفت ودعوا راه انداختم بعد ۳ روز ک رعایت کردم گرفت و الان میگم دمش گرم چون عددی ک دراومد درست بود 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

متاسفانه بالا بودن fsh احتمال بارداری طبیعی رو کاهش میده برا آی وی اف هم باید میزانشو تنظیم کنی برا ...

دارو دادن برای اینا امیدوارم اثر کنه 

اقدام داشتید مگه؟ بی بی چک بزنید شاید باردار باشید 😍 

ان شاءالله هرچندتا خواستید قسمتتون بشه ♥️♥️

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

از بچگی ازمایش پرولاکتین دادی؟

نه نه منظورم اینه برا آزمایشهای مختلف که برا هر آزمایشی بالاخره باید یسری چیزا رعایت بشه خب

ولی انقد وانمود میکنن سرشون شلوغه اصلا برا بیمار ارزش قائل نیستن مثلا برا کیستم که میرفتم باید زمان تخمک زایی میرفتم آزمایش ولی بهم نگفته بودن منم دیرتر رفتم ازمایشو گرفتن خداتومن پولم گرفتن بعد که بردم دکتر گفت کی رفتی گفتم دیروز سیکل قاعدگیمو تطبیق داد گفت باید زمان بین دوتا قاعدگی می‌رفتی گفتم خب نه شما گفتی نه مسئولین آزمایشگاه بعد من مقصرم؟😒😒😒

نه عزیزم پرولاکتین واقعا فرق داره ازمایشش میتونی سرچ کنی یا بپرسی من با این ک این ازمایشگاهو بیمارست ...

آخه از شما چ پنهون تاپیکای قبلیمو بخونی من اصلا واژینسموس دارم ینی از وقتی ازدواج کردم نتونستم رابطه داشته باشم الآنم این ازمایشو دادم که فردا وقت دکتر بگیرم برم هم مشکل تنبلی تخمدانم حل بشه هم رابطه در واقع من یجورایی اصلا مجرد محسوب میشم با این شرایط ولی هی میگم ب احتمال خیلی کم احتمال بارداری بدون دخول شاید باشه یا شایدم از اثرات همون مشکل هورمونی و تنبلی تخمدانه

آخه از شما چ پنهون تاپیکای قبلیمو بخونی من اصلا واژینسموس دارم ینی از وقتی ازدواج کردم نتونستم رابطه ...

خب واسه واژینیسموست چکار کردی ؟ 

ن عزیزم بدون دخول امکان بارداری تقریبا نادره اونم با وجود تنبلی تخمدان 

دارو دادن برای اینا امیدوارم اثر کنه اقدام داشتید مگه؟ بی بی چک بزنید شاید باردار باشید 😍 ان شاءالل ...

انشالا مشکلت حل بشه 

نه عزیزم اقدام چیه تایپکامو بخونی مشکل واژینسموس دارم ینی ترس از رابطه از وقتی ازدواج کردم نتونستم رابطه داشته باشم من برا دکتر مجرد محسوب میشم😂😂

ولی خب میگم خدارو چ دیدی شاید بارداری بدون دخول باشه با احتمال ۰/۰۱ درصد😐😂

خب واسه واژینیسموست چکار کردی ؟ ن عزیزم بدون دخول امکان بارداری تقریبا نادره اونم با وجود تنبلی تخمد ...

فعلا تا یحدی حل شده بقیشم از فردا که میخام برم دکتر ببینم میخواد چیکار کنه همزمان میخام دوتا مشکلو حل کنم برم برا اقدام

انشالا مشکلت حل بشه نه عزیزم اقدام چیه تایپکامو بخونی مشکل واژینسموس دارم ینی ترس از رابطه از وقتی ا ...

واژینسموس درمان داره پیج famma.ir استوری گذاشته بود شاید هنوز پاک نشده باشه یا ب ادمینش پیام بدید اگر مایل بودید.. ممنون عزیزم امیدوارم برای شما هم زودتر حل بشه .. پیگیر باشید حتما،  لاعلاج نیست 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

2810