2777
2789
عنوان

تفسیر آزمایش خون

99 بازدید | 32 پست

پرولاکتین ۵۰۵ ینی چیییییی😳😳😳

مگه این هورمون تو خانومهای باردار به این حد نمیرسه؟

یا علل دیگه ای هم باعث افزایش پرولاکتین میشه؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه جایی رفتی ک شلوغ بوده احتمال خطا هست.

من متاهلم ولی آزمایش بتا برام ننوشته میگم ینی احتمال بارداری وجود داره؟ چون من مشکلات هورمونی دارم برا یچیز دیگه رفتم آزمایش الآنم علائم پریودی دارم فک نکنم باردار باشم ولی این دیگه منو ب شک انداخته

ببین خیلی وابسته ب همه چی داره و بسیار حساسه

مثلا تا3 روز قبل نباید رابطه ج داشته باشی یا حتا تحریک شده باشی

سوت.ین نپوشیده باشی 48 ساعت

حتا ورزشم نکرده باشی حتا پیاده روی تند 

استرسم نباید داشته باشی در کل خطا زیاد داره ولی اگر رعایت کردی همه چیو و بازم بالا بود نگران نباش درمانش یه قرصه 

تنبلی تخمدان ، استرس و تیرویید و .. باعث بالا رفتنش میشع

مال من باید تا ۲۷ باشع ولی ۳۴ هستش قرص کاربرگولین مصرف میکنم بزودی باید برم ازمایش ببینم تنظیم شده یانه ، الانم هی داشتم درمورد پرولاکتین تو سایت میخوندم😂 

خلاصه که ای وی افم تا این هورمون تنظیم نشه شروع نمیشه 😓

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

استرس نداشتی ؟ شرایطشو کاملا رعایت کردی ؟ بنظر من یکبار دیگه تکرار کن

منظورتون از شرایط چیه؟ ناشتا رفتم طبق چیزی که گفتن فقط تعجبم از اینه من کمخونی داشتم و بد رگ بودم الان دوبار آزمایش دادم هردوبار میزان گلبولهای قرمزم رفته بالا پرولاکتینمم اینجوری اینم بگم من متاهلم ولی بخاطر داشتن علائم پریودی و مشکلات هورمونی احتمال بارداری نمیدم ممکنه بخاطر همون مشکلات هورمونی باشه؟

تنبلی تخمدان ، استرس و تیرویید و .. باعث بالا رفتنش میشعمال من باید تا ۲۷ باشع ولی ۳۴ هستش قرص کاربر ...

بله منم داشتم دربارش میخوندم آی وی اف خیلی به مشکلات هورمونی وابستس بخصوص هورمونfsh و پرولاکتین

اینارو بهم نگفته بودن 😐😐دفعه بعدی حتما رعایت میکنم مرسی😘

جدی 

چقد بی فکرن نباید میگرفتن و حتما باید میپرسیدن رعایت کردی اگر نه میفرستادن بعدش بیای 

پس اگر رعایت نکردی نگران نباش مال اونه 

بله منم داشتم دربارش میخوندم آی وی اف خیلی به مشکلات هورمونی وابستس بخصوص هورمونfsh و پرولاکتین

دقیقا همین دوتا هورمونم بالاست

Fsh ۱۴ 

پرولاکتین ۳۴ 

بخاطر این دوتا یه ماه دیگه هم عقب افتاد کارم 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

جدی چقد بی فکرن نباید میگرفتن و حتما باید میپرسیدن رعایت کردی اگر نه میفرستادن بعدش بیای پس اگر رعای ...

اره والا اولین باره میشنوم من چندین بار شده از بچگی تا الان تو ازمایشگاهای مختلف شخصی بگیر تا دولتی آزمایش دادم هیچوقت جز ناشتا بودن چیز دیگه ای بهم نگفته بودن

2810