2777
2789
عنوان

چرا همش با شوهرم دعوام میشه بیاین یه لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 560 بازدید | 69 پست
از روز اول تا الان اونا حتی هزار تومن کاری واسم نکردنمنم از قصد گفتم بذار مامانش بده حالا شما حرص ای ...

من انقدر بلا سرم اوردن که تنها حرصی که نمیخورم برای پول ، عزیزم برای اخرین بار میگم اونا کمک نکردن از این به بعد هم نمیکنن ببین میتونی با شوهرت دوتایی ازصفر شروع کنید یا نه 

همه جا اینطوری بیشتر فرصت داری نظر بهتری هم بدی مگه نمیگی تلفن میزنی دعوا میشه خب منم میگم سعی کن کو ...

آره عزیزم منم از اول سعی می‌کردم اینطوری باشم

ولی بعضی وقتا صبر کردن وقت تلف کردنه 

مثل الان ک مامان بابای من هر دو منتظر جواب از سمت اونا هستن 

و اونا حرفشون رو به هیچ جاشون نگرفتن

آخر هفته قراره سرویس خواب و مبل منو بیارن ، ولی هنوز خونه آماده نشده خب آدم مجبوره راجع بش تلفنی حرف بزنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

با زنگ نزدن چیزی درست نمیشه الان پس انداز همسرت چقدره؟حقوقش چقدره

کل پس انداز و حتی حقوق رو توی یه سال گذشته باباش ازش گرفته 

هرکاری ام واسه من کرده خودش کرده 

واسه همین میگم الان باید حداقل یه خرج هایی رو بکنن

اگه پرسیدم پول حوله چقدر شده برای اینه که ببینم مبلغ سنگین برای مادرشوهرت ؟

نه بابا کلا سهمش شد ۳ و ۸۰۰

خودش میره سرکار ، پدرشوهرمم بازنشسته 

مشکلی ندارن ، ولی نمی‌خوان بدن

تازه شوهرم لو داده که مامانش چن بار بهش گفته چیشد پول و ندادی اینم گفته به من ربطی نداره این خرجا رو شما باید بدید

کل پس انداز و حتی حقوق رو توی یه سال گذشته باباش ازش گرفته هرکاری ام واسه من کرده خودش کرده واسه همی ...

شما میگی باید اونا هزینه کنن اونا هم نمیکنن و عرف نیگه باید کمک کنن ولی قانون میگه وظیفه خود مرد دیگه برو تا تهش

کل پس انداز و حتی حقوق رو توی یه سال گذشته باباش ازش گرفته هرکاری ام واسه من کرده خودش کرده واسه همی ...

چرا باید شوهرت تمام حق و حقوق و مس اندازشو به باباش بده ؟ اینو پیگیری کن فرداروز عادت نشه برای شوهرت

شما میگی باید اونا هزینه کنن اونا هم نمیکنن و عرف نیگه باید کمک کنن ولی قانون میگه وظیفه خود مرد دیگ ...

قانون میگه جهیزیه با مرده 

عرف میگه با دختر 

..

یکی دیگه از مشکلات من اینه مامان بابای من چون هیچی کم نذاشتن خودشون هی بیشتر حرص میخورن و منو هم حرص میدن 

چرا باید شوهرت تمام حق و حقوق و مس اندازشو به باباش بده ؟ اینو پیگیری کن فرداروز عادت نشه برای شوهرت

عزیزم همه چیو نمیشه توضیح داد 

پارسال شوهرم با ماشین چپ کرد ، هرچی ما هممون گفتیم بفروشیم باهاش طلا بخریم تا سال بعد به نفعمون هست 

تازه ماشین هم با وام ازدواج خریده بود

پدرشوهرم پاشو کرد تو یه کفش گف نه من با ۲۰ تومن درست میکنم 

آخر سر گف نمیدونم ۵۰ تومن ۱۰۰ تومن خرجش کردم

هی از شوهرم پول گرفت گف ندارم کم آوردم

همین الانم ماشین و به ضرر دادیم رفت

واسه ایناس که میگم وظیفه شونه الان خرج همه چیو بدن

عزیزم همه چیو نمیشه توضیح داد پارسال شوهرم با ماشین چپ کرد ، هرچی ما هممون گفتیم بفروشیم باهاش طلا ب ...

ببین دختر خوب ، بقول پدرم اینا از منو شما بهتر وظیفشونو میدونن ولی به نفعشون نیست خود دانی عزیزم میگی وظیفشونه قبول ولی انجام نمیدن به پدرمادرتم بگو چکار کنم الان این شوهرم، خانواشم کمک نمیکنن حالا بیام طلاق بگیرم ؟ یادت باشه نمیتونی زورشون کنی بشین فکراتو کن