2777
2789
عنوان

امروز نیم کیلو کم میکنم٫ پس فردا یک و نیم اضافه😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 656 بازدید | 40 پست
من کلا میان وعده نمیخورم، مگر میوه ای مثل سیب، نارنجی یا اناری باشه.خب گفتم شیرینی جاتم پنج ماهه نمی ...

کم یعنی چقدر 

ماکارانی کربوهیدارت خالصه ، سیب زمینی ته دیگه بدتر ، اینا کالریش وحشتناکه 

باید وزن کنی و با کالری شمار انجام بدی به کم و زیاد خورد نیست 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کم یعنی چقدر ماکارانی کربوهیدارت خالصه ، سیب زمینی ته دیگه بدتر ، اینا کالریش وحشتناکه باید وزن کنی ...

کم مثلا دیشب دو تا کتلت با خیار و گوجه و فلفل... ولی دیروز سیزده تا پونزده قاشق غذاخوری برنج و چند قاشق خورش.

ببخشید من چون میان وعده نمخورم پای سفره واقعا گرسنه هستم، نمیتونم کمتر بخورم

کم مثلا دیشب دو تا کتلت با خیار و گوجه و فلفل... ولی دیروز سیزده تا پونزده قاشق غذاخوری برنج و چند ق ...

منم میان وعده نمیخورم 

۱۵ قاشق برنج و چند قاشق خورشت خودش میدونی چقدر کالری داره ؟ 

برنج کلا میگن اگه برای تثبیت وزنت میخوای باید از وزنت یک قاشق کمتر باشه حدودا ، اونم ن سر پر 

همینم کلی کالری داری 

اگه میخوای لاغر شی ، بهترین روش کالری شماری هست ، چون خودم انجامش دارم میدم بهت میگم 

مانکن اپ خوبی هست ، خودم ازش استفاده میکنم 

موفق باشی عزیزم