2777
2789
عنوان

امروز نیم کیلو کم میکنم٫ پس فردا یک و نیم اضافه😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 606 بازدید | 40 پست
من کلا میان وعده نمیخورم، مگر میوه ای مثل سیب، نارنجی یا اناری باشه.خب گفتم شیرینی جاتم پنج ماهه نمی ...

کم یعنی چقدر 

ماکارانی کربوهیدارت خالصه ، سیب زمینی ته دیگه بدتر ، اینا کالریش وحشتناکه 

باید وزن کنی و با کالری شمار انجام بدی به کم و زیاد خورد نیست 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کم یعنی چقدر ماکارانی کربوهیدارت خالصه ، سیب زمینی ته دیگه بدتر ، اینا کالریش وحشتناکه باید وزن کنی ...

کم مثلا دیشب دو تا کتلت با خیار و گوجه و فلفل... ولی دیروز سیزده تا پونزده قاشق غذاخوری برنج و چند قاشق خورش.

ببخشید من چون میان وعده نمخورم پای سفره واقعا گرسنه هستم، نمیتونم کمتر بخورم

کم مثلا دیشب دو تا کتلت با خیار و گوجه و فلفل... ولی دیروز سیزده تا پونزده قاشق غذاخوری برنج و چند ق ...

منم میان وعده نمیخورم 

۱۵ قاشق برنج و چند قاشق خورشت خودش میدونی چقدر کالری داره ؟ 

برنج کلا میگن اگه برای تثبیت وزنت میخوای باید از وزنت یک قاشق کمتر باشه حدودا ، اونم ن سر پر 

همینم کلی کالری داری 

اگه میخوای لاغر شی ، بهترین روش کالری شماری هست ، چون خودم انجامش دارم میدم بهت میگم 

مانکن اپ خوبی هست ، خودم ازش استفاده میکنم 

موفق باشی عزیزم 

2804