2777
2789
عنوان

مدرسه رو پیچوندم

| مشاهده متن کامل بحث + 1198 بازدید | 106 پست
دختر منم سومه کلی گریه کرد که نره بزور فرستادمش الان عذاب وجدان دارم

عذاب وجدان نداشته باشید کار عالی کردین 

درسته که خیلیا میگن با تحصیل نمیشه جایی رسید حداقل برا ماها که از ارث بابا چیزی نبود با تحصیل تونستین یه شغل کم‌در اند کارمندی بگیریم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چیزی نشده،غصه نخور،اما همیشه مدرسه رو برو و بخاطر امتحان نپیچون،چون فرداش توجیه غیبتت سخته،و استرس م ...

الان خیلی استرس دارم که فردا با مدیر و معاون روبرو شم چه غلطی کردم نرفتم خدایا منو بکش 

یه استرسی بدبخت که استرس درس داره نابودش میکنه 

عذاب وجدان نداشته باشید کار عالی کردین درسته که خیلیا میگن با تحصیل نمیشه جایی رسید حداقل برا ماها ک ...

حالا با تحصیلم نشه 

دیگه. سواد باید داشته باشه 

بچه من ابتداییه

دیشب دیر خدابید الان انگار طلب داشت 

یه دور با منو باباش دعوا کرد رفت

چرانبود؟بایدمدیریت بشه لچه منم دبیرستانیه گوشیشم رومیز ولی استفادش نمیکنه

من خودم تو پیج های درسی اینستا اموزش میبینم بعد یهویی از پیج درسی دیروز خارج شدم رفتم اکسپلور به خودم اومدم دیدم ساعت شده ۱۰ شب و من هیچ کاری نمیتونستم کنم 

دختر منم سومه کلی گریه کرد که نره بزور فرستادمش الان عذاب وجدان دارم

ابتدایی  ؟خوب کردی فرستادی اگه نمیفرستادی هر روز جای عذاب وجدان عذاب روحی داشتی با ادا های بچه عادت میکرد

ابتدایی ؟خوب کردی فرستادی اگه نمیفرستادی هر روز جای عذاب وجدان عذاب روحی داشتی با ادا های بچه عادت ...

من چیکار کنم الان خیلی استرس دارم که فردا با مدیر و معاون روبرو شم چه غلطی کردم نرفتم خدایا منو بکش

ابتدایی ؟خوب کردی فرستادی اگه نمیفرستادی هر روز جای عذاب وجدان عذاب روحی داشتی با ادا های بچه عادت ...

اره ابتدایی 

دیشب دیر خوابید دعوا داشت الان 

منم یکم دعواش کردم 

ولی شوهرم حوصله کرد برد رسوندش 

چرانبود؟بایدمدیریت بشه لچه منم دبیرستانیه گوشیشم رومیز ولی استفادش نمیکنه

کارشناسها میگن زیر هجده اصلا نباید گوشی شخصی داشته باشن. فقط گوشی والدینو میتونن استفاده کنن .چون همه بچه ها نمیتونن مدیریت کنن نتیجش میشه این. آیندشون خراب میشه

آدم وقتی جوان است به پیری جور دیگری فکر می‌کند. فکر می‌کند پیری یک حالت عجیب و غریبی است که به اندازه‌ی صدها کیلومتر و صدها سال از آدم دور است. اما وقتی به آن می‌رسد می‌بیند هنوز همان دخترک پانزده ساله است که موهایش سفید شده، دور چشم‌هایش چین افتاده، پاهایش ضعف می‌رود و دیگر نمی‌تواند پله‌ها را سه تا یکی کند. و از همه بدتر بار خاطره‌هاست که روی دوش آدم سنگینی می‌کند.».   از کتاب چهل سالگی ناهید طباطبائی
کارشناسها میگن زیر هجده اصلا نباید گوشی شخصی داشته باشن. فقط گوشی والدینو میتونن استفاده کنن .چون هم ...

من خودم تو پیج های درسی اینستا اموزش میبینم دیروز یهویی از پیج درسی دیروز خارج شدم رفتم اکسپلور به خودم اومدم دیدم ساعت شده ۱۰ شب و من هیچ کاری نمیتونستم کنم

من خودم تو پیج های درسی اینستا اموزش میبینم بعد یهویی از پیج درسی دیروز خارج شدم رفتم اکسپلور به خود ...

نرو فدات شم تلکرام آموزشاروببین حیفه وقتت نیست دخترگلم 

گوشی دست گرفتنت رو مدیریت کن لزومی نداره کسی بهت بگه خودت ماشاالله خانمی هستی براخودت وعاقل موفق باشی

خدایاشکرت که بعد۱۲سال معجزه کردی و دامن خواهرم سبزشد.خدایاشکرت