2777
2789
عنوان

مدرسه رو پیچوندم

| مشاهده متن کامل بحث + 1198 بازدید | 106 پست
اونوقت که میگن بچه ها نباید گوشی داشته باشنبرای اینه

اونی که نخواد درس بخونه در هیچ شرایطی نمیخونه

زمان ما مگه گوشی بود که کلی از بچه ها از زیر درس خوندن و امتحان فرار میکردن

باید جنبه داشته باشن و مدیریت کنن

ولا پسر من از کلاس دوم که کرونا آمد گوشی شخصی داره هر سال هم بهترین نمرات و آورده و جزو تیزهوشان هست

الان خیلی استرس دارم که فردا با مدیر و معاون روبرو شم چه غلطی کردم نرفتم خدایا منو بکش

خودتو بزن ب مریضی برو دکتر یه گواهی استراحت ازش بگیر بگو مدرسه نرفتم فردا همونو ببر مدرسه ب مدیر نشون بده

فقط 20 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من چیکار کنم الان خیلی استرس دارم که فردا با مدیر و معاون روبرو شم چه غلطی کردم نرفتم خدایا منو بکش

اگه الان رات میدن پاسو آماده شو برو بگو سر درد داشتم شب دیرخوابیدم خواب موندم الان امتحانی امروز خراب کنی نهایتش باید واس سری بعد زیاد بخونی 

چندسالشه؟ پسرمن ۱۲ساله هست. درطول هفته گوشیش رو بهش نمیدم..یا نهایتا شب نیم ساعت بعدازتموم شدن درس و ...

متاسفانه حریفش نمیشم میرسع خونه انکارگوشی به دستش چسبیده کلا یه دستی کارمیکنه

۱۵ سالشه ازاول گفتم سساعت ۷ شب گوشی تخویل بده همونو گوش میذه 

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
من خودم تو پیج های درسی اینستا اموزش میبینم دیروز یهویی از پیج درسی دیروز خارج شدم رفتم اکسپلور به خ ...

همینطوره. دقیقا اثری مثل هیپتونیزم داره. آدم از زمان و مکان غافل میشه. 

آدم وقتی جوان است به پیری جور دیگری فکر می‌کند. فکر می‌کند پیری یک حالت عجیب و غریبی است که به اندازه‌ی صدها کیلومتر و صدها سال از آدم دور است. اما وقتی به آن می‌رسد می‌بیند هنوز همان دخترک پانزده ساله است که موهایش سفید شده، دور چشم‌هایش چین افتاده، پاهایش ضعف می‌رود و دیگر نمی‌تواند پله‌ها را سه تا یکی کند. و از همه بدتر بار خاطره‌هاست که روی دوش آدم سنگینی می‌کند.».   از کتاب چهل سالگی ناهید طباطبائی
دختر منم سومه کلی گریه کرد که نره بزور فرستادمش الان عذاب وجدان دارم

شاید تو مدرسه اتفاقی براش افتاده برو با معلمش صحبت کن.

حواست به دخترت باشه

بچه ها روحیه لطیفی دارند

با خودش حرف بزن دلیل نرفتنش رو بپرس

اره ابتدایی دیشب دیر خوابید دعوا داشت الان منم یکم دعواش کردم ولی شوهرم حوصله کرد برد رسوندش

پس منم سومه شب ساعت ۱۱ خوابید همیشه زودتر میخوابه دیشب تقصیر خودم بود گوشیو ازش دیر گرفتم اونم دیرخوابید صبحم ادا. میومد تا اون بره جلو در شوهرم رفته بود یکم موند جلو در بعدش باباش آمد دنبالش البته اتفارای پسرم به خاطر خواب نبود می‌گفت لقمه نمی‌خوام نزار نمی‌خورم 

الان خیلی استرس دارم که فردا با مدیر و معاون روبرو شم چه غلطی کردم نرفتم خدایا منو بکش

اولا هنوز دیر نشده،تازه ساعت۸

بامادرت بلند شو برو،بگو دل‌درد داشتم

اگرم نرفتی،حداقل بلندشو برو دکتر،بگو سرم درد میکنه،بعدش یه برگه مرخصی دکتر بهت میده 

اولا هنوز دیر نشده،تازه ساعت۸بامادرت بلند شو برو،بگو دل‌درد داشتماگرم نرفتی،حداقل بلندشو برو دکتر،بگ ...

برگه مرخصی میده به خاطر سردرد؟

فکر کنم فقط برای سرما خوردگی میده 

یه استرسی بدبخت که استرس درس داره نابودش میکنه