2777
2789
عنوان

مادرشوهرم روزی دوبار میاد خونم خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 3932 بازدید | 104 پست
سلامخيلي بدهمادرشوهر محرمي نيستاينكه ميره امار ميده بدتر از اومدنشهرُك باهاش حرف بدنبگومن حلال نميكن ...

والا بخدا جمعه صبح من خواب بودم شوهرم میخواست بره سرکار بچه بیدار بود دلش نیومد منو بیدار کنه زنگ زد به مامانش گفت بیا بچه رو یزار رو پات بخوابه و اومد خوابوند رفت غروب جمعه رفتیم خونه مادربزرگ شوهرم، مادربزرگه گفت دخترم صبح اومده بچه رو خوابونده تو هم خواب بودی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مادر خود ادم محرمهآمار زندگي خصوصي دخترش رو كف دست بقيه نميذارهاين كار حق الناسهاينكه ٢ بار مزاحم اي ...

بله درسته.پسرم سه ماهشه مادرم بعصی روزها میاد کمکم.من استراحت میکنم.غذا هرچی باشه باهم میخوریم‌خونم هم ریخته باشه پیشش راحتم مگه پیش مادرشوهر میشه!حالا خانواده شوهرم میان تا۱۲ شب میمونن فکر میکننبچه وسیله بازیه،والا دست به سیاه و سفیدم نمیزنن

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
2805
همه این راه ها رو رفتم جواب نداد ،بازم داره در میشکونه

پس فقط این میمونه یه بار بشینی گریه زاری و گله شکایت پیش شوهرت که مادرت خیلی میاد راحت نیستم و فلان 

بگو بذار بره مادرشو توجیح کنه 

فقط 5 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن حوصله بحث و توضیح ندارم و اینجام کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

عزیزم هر سری که اومدن شما هم باهاش برید خونش چند ساعت بمونید مثل خودشون راحت باشید😁😉

لطفا یه صلوات بفرستید برای حاجت رواییم 😭 

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭
پس فقط این میمونه یه بار بشینی گریه زاری و گله شکایت پیش شوهرت که مادرت خیلی میاد راحت نیستم و فلان ...

توروخدا از این راه کار ها ندین، زندگیش خراب میشه با این راه کارهای ضایعی که شماها بهش میدین!!!!  این کاری که میگی یعنی قشنگ خودشو پیش شوهرش خراب کنه!!!!!

استارتر جان لطفا اصلا به این حرفا گوش نده. فقط باید با سیاست پیش بری. 

توروخدا از این راه کار ها ندین، زندگیش خراب میشه با این راه کارهای ضایعی که شماها بهش میدین!!!! این ...

چه سیاستی دیگه چیکار کنه 

بچه رو که نگه نمیداره 

درم که میزنه میشکونه 

هرروزم که با یه بچه ۶ ماهه نمیتونه بیفته تو خیابونا که طرف نیاد خونش 

مجبوره به شوهرش به عنوان راه اخر بگه بابا خسته شدم از مهمون داری 

فقط 5 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن حوصله بحث و توضیح ندارم و اینجام کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

2810