2777
2789
عنوان

پسرم یک سالشه الان ختنه اش کنم یا بزارم دو سالگی به بعد ❓❓

| مشاهده متن کامل بحث + 313 بازدید | 49 پست
ن خب اگه دکترش گفته باید توجه ب حرف دکتر میکردینحالا ببرید جای خوب و حلقه ای براش ختنه کنید

حلقه که خیلی بده 

یکی از اشناهامون برای بچش حلقه انداخت میگفت خیلی اذیت شده

حلقه که خیلی بده یکی از اشناهامون برای بچش حلقه انداخت میگفت خیلی اذیت شده

نه اصلا درد نداره سر ۳ روز هم جدا میشه 

من برای بچم لیزری جراحی کرد دکتر ولی خیلی جیغ کشید چون لیزری همون موقع یکم درد داره بعدش میاری خونه بچه آرومه دیگه

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
لیزری فکر کنم جدید تاحالا نشنیدم

۴سالی هست اومده 

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-
دقیقا کدوم حدیث ؟؟؟بعد شما دکتر رو ول کردی چسبیدی به روایت 1400سال پیش ؟؟؟

در احکام اسلامی آمده است که مستحب است نوزاد پسر را در روز هفتم تولد  نمایند. در این خصوص روایات متعددی آمده است که به ذکر دو مورد از آن‌ها بسنده می‌کنیم. علی بن یقطین در روایت صحیح از امام کاظم (ع) نقل می‌کند که ایشان فرموده اند: « نوزاد در روز هفتم سنّت است و تاخیر آن نیز منعی ندارد

فک کن تو ۷ روزگی بچه بدبخت چقدر زجر بکشه درست وقتی اومده تو این دنیا😭😭😭دلم براشون میسوزه

دکتر میگفت تو سن کم و ابتدای تولد خیلی اشتباهه 

چون احتمال انسداد و بروز مشکل در مجاری ادراری وجود داره

اخه طفل چند روزه اینقدر کوچیکه که نمیشه

بعضی ها واسه راحتی خودشون میگن زود انجام بدید 

دقیقا کدوم حدیث ؟؟؟بعد شما دکتر رو ول کردی چسبیدی به روایت 1400سال پیش ؟؟؟

اسلام دین پویا و زنده ای هست 

شما داری علمی که هر ساله ممکنه با تجربه و آزمایشات عوض بشه رو با علم  الهی پیامبر و امامان مقایسه میکنی 

خیلی از دانشمندان با تحقیق روی  قرآن و احادیث به قول شما ۱۴۰۰سال پیش پی به حقانیت و زنده و پویا بودن دین اسلام بردند 

احادیث رو دست کم نگیرید عاقبت به خیری میخاین ببین امامت چی میگه 

یه حدیث هست تحت این مضمون  که میگه علم رو از ما اهل بیت بگیرید 

اسلام دین پویا و زنده ای هست شما داری علمی که هر ساله ممکنه با تجربه و آزمایشات عوض بشه رو با علم ا ...

من منکر حدیث و روایت نیستم به ویژه در مورد مسائل رفتاری  ولی ختنه دیگه چیزی نیست که بخام به حدیث و روایت متوسل بشم

یه مساله کاملا پزشکیه

اسلام دین پویا و زنده ای هست شما داری علمی که هر ساله ممکنه با تجربه و آزمایشات عوض بشه رو با علم ا ...

درست مثل کسانی که مدعی میشدن کرونا رو با طب اسلامی درمان می کنند 

کلی آدم ابله رو کشتند  تا آخرش وزارت بهداشت و درمان وارد شد جلو کارشون رو گرفت

خوبه ادم یه کم فکر هم بکنه

2810