2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باید تلاش کنم اعصابم ضعیف شده زود عصبی میشم

میفهمم چی میگی منم اگه بابام نبود پدرشوهرم تکون نمیخوردن 

شوهرتو وردار برین دنبال کارای عروسی و تالار ببینید و پسند کنید

ببین بنظرم خیلی انرژیت رو هدر نده ببین اگه عروسی هم نمبخان بگیرن به درک نگیر بجاش تو یه جشن حنابندان بگیر برا خودت بخدا خیلیم بهتون خوش میگذره 

میفهمم چی میگی منم اگه بابام نبود پدرشوهرم تکون نمیخوردن شوهرتو وردار برین دنبال کارای عروسی و تالار ...

خب آخه چرا هم جهاز ببرم هم حنابندون بگیرم پس اونارو می‌خوام چیکار شوهرم به حرف باباشه

خب که چی مثلا ؟!«»
وایییی پدر شوهر منم اونجوریم میگه فلانی به دامادش خونه داده نشسته یا نادر شوهرم میگه فلان فامیلمون د ...

عزیزم بیخیال کاراو حرفاشون باش من دیگه عادت کردم دیگه ازشون انتظاری نداشته باشم چون دیگه ایناهمینن عوضم نمیشن پس چرا خودمو عذاب بدم از وقتی اینو باور کردم دیگه حالم خوب شده حتی میتونم بهت بگم دوستشونم دارم چون دیگه ازشون توقعی ندارم که کاری برام بکنن و اونا نکنن من ناراحت بشم

خیلی بهم زور میگن خیلی استرس میکشم از دستشون خیلی بدن

هرچی میگن بگو آره درست میگید. همین کارو میکنم. خب حالا...

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.