2777
2789
به منم بگو چیکار کردی که دعوا نمیکنی من نمیتونم

اول از همه با خودم کنار اومدم که آقا اینا همینن 

من نمیتونم بقیه رو تغییر بدم ولی میتونم خودمو تغییر بدم 

آقاجان اینا خرج نمیکنن کادو نمیارن 

وقتی رفتم خونشون توقع غذای خوب نداشته باشم اینا غذای خوب رو تنها میخورن ولی جلوی ما آشغال میذارن  

و خیلی چیزای دیگه  

اول اینا رو پذیرفتم 

وقتی پذیرفتم راحت تر تونستم زندگی کنم 

دیگه کاراشونو نمیزدم تو سر شوهرم یا واسه کارای کرده و نکردشون گریه نمیکردم 

به جاش چشمامو باز کردم دیدم زندگی قشنگ تر شد 

در مرحله دوم کلامی از اونا نمیپرسم به من چه چیکار کردن یا چیکار نکردن 

حتی وقتی شوهرم میخواست بگه مادرم یا پدرم اینجور اونجور نمیذاشتم بگه خلاصه باهاش اتمام حجت کردم که نه حرف اوناررو پیش من بزنه نه حرف من رو پیش اونا 

با شوهرم اتمام حجت کردم که اونا خونواده تو هستن پدر و مادرتن و تو میتونی هر وقت که دلت خواست بری پیششون ولی حق نداری منو مجبور کنی من هر وقت دلم بخواد میاد😉

آدم نمیتونه همه چیز رو اینجا تعریف بکنه من میترسم کسی آشنا دربیاد 

جالبه بهت بگم با این اوصاف هم اونا باز دست از سر ما برنداشتن 

من که دیگه برای حرفاشون تره هم خورد نمیکنم واسه من چیکار کردن تاحالا که از این به بعد بخوان بکنن ولی این دفعه دیگه به شوهرم حسابی برخورد حتی تو روی مادر و پدرش دراومد... 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقیقا مشکل منم هست تو این سه سال عقد و نامزدی نه شب یلدا چیزی اوردن نه عید واسه عید سال اول هم ی دست لبتس خریدن بعد رفتم خونشون دادن دستم اودم خونمون حتی خجالت نکشیدن که خودشون باید بیارن 

بعد واسه اولین شب یلدا شوهرم اینجا نبود خونوادش هم رفتن خانواده نامزد دخترشونو دعوت کردن طلا براش اورد با اینکه من سال اولم بود اون سال دوم سومش ، بعد صبح روز بعدش که رفتم مدرسه یکی از همکلاسیام گفتن که چی اودن برا شب یلدات گفتم چیزی نیوردن نامزدم جایی بود نیومدن اصلا گفت نامزد منم نبود ولی خونوادش اومدن اون موقع واقعا دلم شکست 

وای تا من یاد بدم خودم از پا میفتم

ببین من شوهرم فارسه خودم ترک...از اختلاف فرهنگی بگیر تاااااا اختلاف زبانی رفتاری خانوادگی ...من خانپادم اروم و بی سرو صدا برعکس خانواده شوهرم پر حرف و بلند بلند حرف میزنن شوهرم زود جوش میاره عصبی میشه ولی خودم ارومم 

ببین دیگه ترکیب منو همسرم چی میشد 

الان پنج ساله ازدواج کردیم بچه ندارم صلاح ندونستیم بیاریم

چون همش دعوا و کشمکش داشتیم چون زبون همو نمیفهمیدبم 

همسرم خیلی اوایل اذیتم میکرد با اینکه ما با عشق ازدواج کرده بودیم ولی برا چی چون زبون همو حالی نبودیم همسرم بند کفشای  منو اوایل میبست جلو همه ولی من اینو نمیدیدم بجاش وقتی غصبی میشد سرم داد میزد اینو میدیدم و میشتو گریه میکردم ،اونجا که بند کفش منو میبست اونجا که میبرد هرچی میخاستم میگرفت رو نمیدیدم بجاش فقط غر غراش رو میدیدم اونجا که کفشای منو میشست لباس زیرامو میشست نمیدیدم ولی بجاش سر لینکه یجایی بی موقع اخم کرده بودم و اونم عصبی شده بود رو فقط میدیدم ....الان میفهمم که خودم چ بلاییی سر خودم اورد چقدر اشتباهی رفتم نمیگم همش تقصیر من نبود تقصیر اونم بود ولی واقعا خیلی باید بگذره تا همو پیدا کنید من همسرم وقتی غقد بودیم نمیذاشت برم خونه بابام اینا باید بزور میرفتم این شده بود برام اغده...بخام بگم تا صب باید بنویسم برات

مادرشوهرم مینشست پیش شوهرم میگفت فلانی برای دخترش خونه داده فلانی برای دخترش فلان ماشینو گرفته پیش ش ...

وایییی پدر شوهر منم اونجوریم میگه فلانی به دامادش خونه داده نشسته یا نادر شوهرم میگه فلان فامیلمون دامادش پول ندارن یدونه دختر داره هرجشونو اونا میدن منم گفتم والا چرا باید خرجشو‌بدن می‌خوان چیکار اونجوری دامادیو که به مفت خوری عادتش میدن دیگه هیچی نگفت بنظر من به این خانواده ها باید جواب داد سکوت اینارو هارتر میکنه ولی هر بار که جواب میدم خودم از درون متلاشی میشم 

خب که چی مثلا ؟!«»
اول از همه با خودم کنار اومدم که آقا اینا همینن من نمیتونم بقیه رو تغییر بدم ولی میتونم خودمو تغییر ...

به من شوهرم بیشتر حرص میده اون اگه طرف من باشه بگه که آقا آره پدرم دروغ گف پدرم زد زیر قولش دیشب مامانشو دعوت کرد اومد خونه تازمون من مشکلم اینه اگر شوهرم اینو متوجه بشه که سرش و باباش کلاه گزاشت من آروم میشم نه اینکه طرف اونا باشه و دعوت کنه خونه من 

خب که چی مثلا ؟!«»
خصلت افرادحسابگر وخسیس اینه یه نفرزنگ زد به پدر زن پسرش که این بده بوعوض کن بنده خدا هم رفت عوض کرد

دقیقااااا خیلی حسابگرن خیلی دو دوتا چهارتا میکنن

خب که چی مثلا ؟!«»
دقیقا مشکل منم هست تو این سه سال عقد و نامزدی نه شب یلدا چیزی اوردن نه عید واسه عید سال اول هم ی دست ...

خیلی آدم‌دلش می‌شکنه فداتشم الان عقدین ؟

خب که چی مثلا ؟!«»
زندگیمو دوست ندارم ولی نه خانواده حمایتگر دارم نه پول دارم هیچی جدا بشم میمونم یه گوشه پر از حرف و‌ک ...

چرا یعنی تغییر دادن خودت اینقدر سخته؟

وقتی میبینی همسرت ادم نیس تو روشت رو عوض کن یبارم از در دوستی وارد شو

به من شوهرم بیشتر حرص میده اون اگه طرف من باشه بگه که آقا آره پدرم دروغ گف پدرم زد زیر قولش دیشب مام ...

اگه حوصله داری بیا خصوصی حرف بزنیم من نمیتونم اینجا حرف بزنم 

اون هیچ وقت به زبون نمیاره این چیزا رو 

تو هم نمیتونی پای اونا رو از خونت ببری 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
ببین من شوهرم فارسه خودم ترک...از اختلاف فرهنگی بگیر تاااااا اختلاف زبانی رفتاری خانوادگی ...من خانپ ...

نمی‌دونم خدا کنه یکم بیخیال بشم چون خودم دارم از پا میفتم برا اونا که چیزی نمیشه من اینجا اعصابم خورد میشه اون روز باباش گف یه روز وقت بزاریم بریم خونه عروس اینا مراسم و مشخص کنیم ولی هنوز نیومدن من چیکار کنم می‌خوام بریم تاریخ و مشخص کنیم تالارپی رزرو کنیم 

خب که چی مثلا ؟!«»
چرا یعنی تغییر دادن خودت اینقدر سخته؟وقتی میبینی همسرت ادم نیس تو روشت رو عوض کن یبارم از در دوستی و ...

باید تلاش کنم اعصابم ضعیف شده زود عصبی میشم

خب که چی مثلا ؟!«»