دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
ولی راجع به حرفی که زدی.... کی گفته 4 جلسه آشنایی؟
من که خانوادم خیلی مذهبی هستن اجازه میدن اول قبل عقد چند ماه آشنایی باشه بعد قطعی شد عقد میکنن
سنتی قدیم بود چند جلسه حرف میزدن بعد میرفتن سر سفره ی عقد
چند وقتیه که حتی وقتی می خوام کارهای عادیم رو انجام بدم به این فکر میکنم که همزمان اون سر دنیا چند نفر دارن شهید میشن ؟؟؟؟ چند نفر عزیزشونو از دست دادن؟؟؟ چند نفر برای آخرین بار همو دیدن؟؟؟ چند تا بچه حسرت یک روز بدون جنگ رو میخورن؟؟ و تموم این روزا فکر میکنم، چطور فردا جواب امام حسین رو بدم... چطور بگم منی که مجلس امام حسین می رفتم این حجم از ظلم و ستم و جنایت رو دیدم و کاری نکردم... مایی که همیشه میگفتیم اگر در کربلا بودیم امام حسین رو تنها نمیزاشتیم.... امروز... صدها کربلا جلوی چشمانمون است خدایااااا ظلم از این بیشتر؟؟؟ به کدامین گناه؟ 🖤 اللهم عجل لولیک الفرج 🖤
عزیزم باید معرف ازدواج پیدا کنی و با کیس هایی که بهت میخورن آشناتون کنه
سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن