2777
2789
امیدوارم خیر و صلاح‌مون اتفاق بیفته.. جامعه و دوران عجیبیه..

دقیقا قبول دارم 

امیدوارم خدا حواسش بهمون باشه آدمای نادرست سر راهمون قرار نگیرن 

چند وقتیه که حتی وقتی می خوام کارهای عادیم رو انجام بدم به این فکر میکنم که همزمان اون سر دنیا چند نفر دارن شهید میشن ؟؟؟؟ چند نفر عزیزشونو از دست دادن؟؟؟  چند نفر برای آخرین بار همو دیدن؟؟؟ چند تا بچه حسرت یک روز بدون جنگ رو میخورن؟؟ و تموم این روزا فکر میکنم، چطور فردا جواب امام حسین رو بدم... چطور بگم منی که مجلس امام حسین می رفتم این حجم از ظلم و ستم و جنایت رو دیدم و کاری نکردم... مایی که همیشه میگفتیم اگر در کربلا بودیم امام حسین رو تنها نمیزاشتیم....                                      امروز...         صدها کربلا جلوی چشمانمون است        خدایااااا ظلم از این بیشتر؟؟؟                                      به کدامین گناه؟                                                 🖤   اللهم عجل لولیک الفرج 🖤                                 
منم تا این سن دستاورد چشم‌‌گیری نداشتم. بلکه خیلی از دستاوردهامو‌ باختم حتی..!

دقیقا کاش یکی بهمون میگفت

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                       جان جدت به اسمم گیر نده خودم میدونم گند زدم.              فعلا به جز دوستای نزدیک جواب کسیو داخل پیام ها نمیدم💗🙏

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فدات منممممم😂🥲❤

قربونت عزیزم ❤️😂

من اون تاپیکت رو خیلی دوست داشتم همون راجب درامد

بنظرت خوبه؟

دوست دارم انجامش بدم

اگه اشتباه نکنم الان ۲۰ ساله هستین درسته؟

لطفا اگه کات کردی یا طلاق گرفتی یا رابطه ای رو گذروندی تاپیک هامو نگاه کن امیدارم برات مفید باشه🌟✨️🩵🩷
قربونت عزیزم ❤️😂من اون تاپیکت رو خیلی دوست داشتم همون راجب درامدبنظرت خوبه؟دوست دارم انجامش بدماگه ...

لطف داری 

اگه علاقه داری که واقعا عالیه حتما برو سراغش

ی هفته اینا مونده ولی اره دیگه پیر شدم رف😂💔

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                       جان جدت به اسمم گیر نده خودم میدونم گند زدم.              فعلا به جز دوستای نزدیک جواب کسیو داخل پیام ها نمیدم💗🙏
2804
فوق‌العاده عزیزم همینجوری پیشرفت کنتا الانم از خیلی ها جلو تریمطمئنم آینده درخشانی داری به امید خدا

واااای خیلی خوشحالم کردین

مرسی از زیبایی و انرژی مثبت کامنتتون🤍🤍

عزیزم میتونی ترکیبی از روابط سنتی و امروزی باشه😁

من به صورت سنتی با همسرم اشنا شدم یعنی معرفی شدیم

ولی با اطلاع خانواده ها شش ماه باهم میرفتیم بیرون 

کافه و … 

بعدم نامزدی و ازدواج 

خیلی راضی ام 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

خواستگاری سنتی دقیقا منظورتون چیه؟

واسه خواستگاری یه نفر میاد و اگه خواستین شما باهاش چندین ماه آشنا میشین و اگه مایل بودین نامزد میشین

تو خیابونم ممکنه با یه نفر آشنا بشین و چندین ماه باهاش آشنا بشین و اگه مایل بودین بیاد خواستگاری

فرقشون چیه؟!

تنها فرقشون میتونه خلوت دو نفره تو رابطه دوم باشه😐

لطف داری اگه علاقه داری که واقعا عالیه حتما برو سراغشی هفته اینا مونده ولی اره دیگه پیر شدم رف😂💔

خیلی خوبه

نههه هنوز اول راهین❤️😂

بنظرتون یادگیریش چقدر طول میکشه؟

و اینکه چه لبتابی رو پیشنهاد میدین

یکی از کاربرای فوق‌العاده محبوب برای منین🫠❤️

لطفا اگه کات کردی یا طلاق گرفتی یا رابطه ای رو گذروندی تاپیک هامو نگاه کن امیدارم برات مفید باشه🌟✨️🩵🩷
واااای خیلی خوشحالم کردینمرسی از زیبایی و انرژی مثبت کامنتتون🤍🤍

قربونت عزیزم ❤️

فقط هیچ وقت دست از پیشرفت نکش

خیلی خوبهنههه هنوز اول راهین❤️😂بنظرتون یادگیریش چقدر طول میکشه؟و اینکه چه لبتابی رو پیشنهاد میدینیک ...

ممنون عزیزم همیشه بدرخشی❤❤😘

یادگیریش اگه بیسیک هارو بلدی یکی دوسال بیشتر طول نمیکشه ولی اگه میخوای تکنیک هات قوی شه فقط باید بکشی همین میون بر نداره. همرو میتونی تو نت و کلاس یاد بگیری من چون راهشو بلد نبودم 6  7 سال طول کشید 

لپ تاپ ایسوس خیلی خوبه ولی هرچی که گرافیکش در حد 2050 یا بیشتر بود اوکیه

نمیدونم چرا میگید از ازدواج سنتی میترسم وبدم میاد.....وقتی کسی همو اول کاری با گل وشیرینی وخانواده میادجلو بهتره یا کسی که بدون هیچ قول وقرار واصلا درباره ازدواج حرف نزن وحالا باهم آشنا بشیم تا بعدا و....؟ تو سنتی میدونید طرف قصدش ازدواج ولی تو آشنایی های الان اصلا معلوم نیست که طرف قصدش چیه تو کله اش چی میگذره

ممنون عزیزم همیشه بدرخشی❤❤😘یادگیریش اگه بیسیک هارو بلدی یکی دوسال بیشتر طول نمیکشه ولی اگه میخوای ت ...

خییلییی ممنونم ❤️🦋

تاپیکت رو سیو کردم ❤️

برو زن مرد روستایی شو بی شیله پیله

شوهرمن اهل خیانت نی ولی اهل ایراد گرفتن هس اول ازدواجمون ما بودیمو ی موتور و ی خونه ک ب همت باباش درس کرده بود حالا کم کم اقا رونق گرفته کافیه ی دعوا کنیم سریع میزنه منو یا فحش میده

به خوشی بیای دلبرم
2809