2777
2789
منم بابتش بی‌نهایت استرس دارم.رسما دیگه جدی‌جدی وارد دهه‌ی سوم شدیم..

چقدر زود گذشت

حس میکنم خیلی کارارو نکردم تو چی. قراره به زودی کلی دغدغه چرت وارد زندگی روزمره مون شه

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                       جان جدت به اسمم گیر نده خودم میدونم گند زدم.              فعلا به جز دوستای نزدیک جواب کسیو داخل پیام ها نمیدم💗🙏

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
چیکار کنیم تو این سن بنظر شما

فقططططططط تمرکزت رو بزار روی مدرسه و کنکور

همین

تا بتونی بری یه دانشگاه خوب

روی روابط اجتماعیت کار کن

کتاب عادت های اتمی رو حتما بخون

کتاب راجب کاریزما و روابط اجتماعی بخون البته بعده کنکور

لطفا اگه کات کردی یا طلاق گرفتی یا رابطه ای رو گذروندی تاپیک هامو نگاه کن امیدارم برات مفید باشه🌟✨️🩵🩷
مگه سنتی چشه خب اگه کسی تودلت نیست عاشق میشی 😅💔

آخه چطور ممکنه تو سنتی دل‌بسته بشیم، درحالی که سه چهار جلسه بیش‌تر آشنایی نخواهیم داشت؟!

ترکیب سنتی و مدرن رو می‌پسندم. یعنی آشنایی با خودمون باشه بدون اطلاع خانواده..  و بعد اگر دیدیم مناسب همیم خانواده رو در جریان بذاریم.

دوست دارم آشنایی اولیه طولانی‌تر باشه..

چقدر زود گذشتحس میکنم خیلی کارارو نکردم تو چی. قراره به زودی کلی دغدغه چرت وارد زندگی روزمره مون شه

وای من شما رو خیلی دوست دارم😂🩷

لطفا اگه کات کردی یا طلاق گرفتی یا رابطه ای رو گذروندی تاپیک هامو نگاه کن امیدارم برات مفید باشه🌟✨️🩵🩷
چقدر زود گذشتحس میکنم خیلی کارارو نکردم تو چی. قراره به زودی کلی دغدغه چرت وارد زندگی روزمره مون شه

منم تا این سن دستاورد چشم‌‌گیری نداشتم. بلکه خیلی از دستاوردهامو‌ باختم حتی..!

آخه چطور ممکنه تو سنتی دل‌بسته بشیم، درحالی که سه چهار جلسه بیش‌تر آشنایی نخواهیم داشت؟!ترکیب سنتی و ...

آره موافقم‌باهات منکه خونوادم رو ترسوندم 

گفتم یا میذارید ۶ماه اشنا شم باخواستگار یا ازدواج نمیکنم

عزیزم اول تولدت مبارک باشه 

دوماه ازت بزرگترم 😅

ولی راجع به حرفی که زدی.... کی گفته 4 جلسه آشنایی؟ 

من که خانوادم خیلی مذهبی هستن اجازه میدن اول قبل عقد چند ماه آشنایی باشه بعد قطعی شد عقد میکنن 

سنتی قدیم بود چند جلسه حرف میزدن بعد میرفتن سر سفره ی عقد

چند وقتیه که حتی وقتی می خوام کارهای عادیم رو انجام بدم به این فکر میکنم که همزمان اون سر دنیا چند نفر دارن شهید میشن ؟؟؟؟ چند نفر عزیزشونو از دست دادن؟؟؟  چند نفر برای آخرین بار همو دیدن؟؟؟ چند تا بچه حسرت یک روز بدون جنگ رو میخورن؟؟ و تموم این روزا فکر میکنم، چطور فردا جواب امام حسین رو بدم... چطور بگم منی که مجلس امام حسین می رفتم این حجم از ظلم و ستم و جنایت رو دیدم و کاری نکردم... مایی که همیشه میگفتیم اگر در کربلا بودیم امام حسین رو تنها نمیزاشتیم....                                      امروز...         صدها کربلا جلوی چشمانمون است        خدایااااا ظلم از این بیشتر؟؟؟                                      به کدامین گناه؟                                                 🖤   اللهم عجل لولیک الفرج 🖤                                 
فقططططططط تمرکزت رو بزار روی مدرسه و کنکورهمینتا بتونی بری یه دانشگاه خوبروی روابط اجتماعیت کار کنکت ...

همینکارم میکنم

مرسی که معرفی کردین میخونمشون حتما🌱

بجز درس از بچگی روی زبان و ورزشم تایم گذاشتم الان زبانم فوله عید میخوام دیپلم بگیرم بخونم برا ایلتس و خوشحالم ازین بابت..

عزیزم باید معرف ازدواج پیدا کنی و با کیس هایی که بهت میخورن آشناتون کنه

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن
وای من شما رو خیلی دوست دارم😂🩷

فدات منممممم😂🥲❤

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                       جان جدت به اسمم گیر نده خودم میدونم گند زدم.              فعلا به جز دوستای نزدیک جواب کسیو داخل پیام ها نمیدم💗🙏
همینکارم میکنممرسی که معرفی کردین میخونمشون حتما🌱بجز درس از بچگی روی زبان و ورزشم تایم گذاشتم الان ...

فوق‌العاده عزیزم 

همینجوری پیشرفت کن

تا الانم از خیلی ها جلو تری

مطمئنم آینده درخشانی داری به امید خدا

2809