2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2804
ادم باید خیلی خودشو حقیر بدونه که با خیانت رو ببخشع

من خدا رو شکر این مورد برام پیش نیومده....

ولی چرا حقیر؟؟؟بره ک چی بشه؟؟؟یکی ک با چنگ و دندون زندگی ساخته بره ک یکی دیگ خیلی راحت بیاد صاحب زندگیش بشه؟؟اگ بچه هم ک داسته باشه اون بچه چی؟؟؟؟بنظرم بمونه ک حداقل میدون رو برا ی ج‌نده خالی نکرده باسه بهتره

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔

بخاطر دختر 40 روزم موندم

سعی میکنه بهمون محبت کنه، برامون وقت بذاره ولی این زندگی دیگه درست نمیشه

میشه برای خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستی🥺هرکی فرستاد بگه برای حاجت دلش آیت الکرسی بخونم❤️
خیانت دیدی عزیزم؟ مادر من به خاطر بچه هاش موند اما من دارم آب میشم همه عشقی که به پدرم دلشتم تو ی لح ...

خیلی بده واقعا منم تجربه ش رو داشتم جوری بود که هر شب برا مامانم اشک میریختم هنوزم نتونستم کنار بیام حالم بهم میخوره از بابام مامانم بخشیده ولی من نه....

من خدا رو شکر این مورد برام پیش نیومده....ولی چرا حقیر؟؟؟بره ک چی بشه؟؟؟یکی ک با چنگ و دندون زندگی س ...

خیلی ممنون 

من ترجیح میدم آیینه دقم جلوی چشام نباشه عمرم مهم تر از اینکه بدونم کی می خواد با این موجود نر زندگی کنه !

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...
2809