2777
2789
عنوان

روده بر😐😂

| مشاهده متن کامل بحث + 7863 بازدید | 398 پست

صبح دیدم ﺑﺎﺑﺎﻡ ﺩﺍﺭﻩ ﻧﻤﺎﺯ ﻣﯿﺨﻮﻧﻪ ﻭ ﺩﻋﺎ ﻣﯿﮑﻨﻪ ﻭ ﺍﺷﮏ ﻣﯿﺮﯾﺰﻩ

ﺗﺎ ﻣﻨﻮ ﺩﯾﺪ ﮔﻔﺖ ﺧﺪﺍﯾﺎ ﺍﯾﻨﺎﻫﺎﺵ، ﺧﻮﺩ ﺑﯿﺸﻌﻮﺭﺷﻪ بکشش 🤣

🤣

💟  

صوغرام رفیق کوبرا ✋      چنه سخته خیالش د سرت با / ره دیر و درازی د ورت با / چنه خوعه ک چی لیوه بگردی / تو ورگردی و او پشت سرت با ...

پدرم وقتی تو خونه با گوشی حرف میزنه 

من و بقیه اعضای خانواده میشینیم واسه پاره نشدن حنجره بابام و پرده گوش اون طرف دعا میکنیم 😂😂

🤣

💟  

صوغرام رفیق کوبرا ✋      چنه سخته خیالش د سرت با / ره دیر و درازی د ورت با / چنه خوعه ک چی لیوه بگردی / تو ورگردی و او پشت سرت با ...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

رفتم پیش روانشناس گفتم احساس میکنم همه میخوان سرم کلاه بذارن!

گفت از کی؟ 

گفتم از وقتی ۱۰۰ تومن ویزیت دادم بهت 😐😂

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🤣

💟  

‏خواهرزادم سه سالشه، اومده میگه:

مدد(ممد) سرما اُردی؟

+اره مدد فدات شه

_شیطون دولِت زد آستین توتاه پوشیدی سرما اُردی؟

+اره شیطون گولم زد.

یه سر تکون داد و در حالی که از اتاق می رفت بیرون گفت:

هاک تو سلت احمقی از بس 😂

🤣

💟  

2804
@فداش،بشمه،منههههه‍ @نگو_پشمام_بگوچه_جالب هستید دوباره جوک بزاریم بترکونیم

اسی ساعت  11 شب تاپیک بزن بترکونیممممم

من یه تنه جلو میبرم 😂😂

یازده بچه هام خابن من راحتم

از یجایی به بعد دیگه هیچ تلاشی نمیکنی اشکاتو حروم نمیکنی اعصابتو بهم نمیریزی نسبت به همه چیز خنثی میشی میزنی به بیخیالی و میگی هرچی شد شد اصراری برا بودنش نمیکنی نه امیدی میمونه نه احساسی دیگه حوصله اینکه بشینی ساعت ها بحث کنی و خودتو ثابت کنی رو نداری مقصر تو نیستی نه همه ادما از یجایی به بعد خسته میشن.خسته از بحث خسته از غصه خوردن.گاهی وقتا بهترین چیز سکوته سکوتت خیلی چیزارو میفهمونه_من فقط خسته شدم! :)

اسی ساعت 11 شب تاپیک بزن بترکونیممممممن یه تنه جلو میبرم 😂😂یازده بچه هام خابن من راحتم

پس گوشیو بزنم شارژ😂.

صبح دیدم ﺑﺎﺑﺎﻡ ﺩﺍﺭﻩ ﻧﻤﺎﺯ ﻣﯿﺨﻮﻧﻪ ﻭ ﺩﻋﺎ ﻣﯿﮑﻨﻪ ﻭ ﺍﺷﮏ ﻣﯿﺮﯾﺰﻩﺗﺎ ﻣﻨﻮ ﺩﯾﺪ ﮔﻔﺖ ﺧﺪﺍﯾﺎ ﺍﯾﻨﺎﻫﺎﺵ، ﺧﻮﺩ ﺑﯿﺸﻌﻮﺭﺷﻪ ب ...

😂😂😂😂😂😂😂

وااای

خانه شماره 12 میدان گریمولد
یه فیلم اکشن هیجانی از او خوب خوبا معرفی میکنی؟ ❤بوس به کله ات

باشه عزیزم دوشیزه ببین با نقش اصلی خانم

سلیقه ایه من خیلی خوشم اومد هم اقتدار و قوی بودن دختر رو نشون میداد هم خفن بود

کاربرای آقا و خانم هر دو برای من قابل احترام هستن ولی آقایون لطفا درخواست ندن چون ترجیح میدم با هم جنس های خودم گفتگو کنم🙏🏻😇اگه سوالی درمورد فیلم و سریال داشتی میتونی ازم بپرسی چون خیلی میبینم🥸حالا که تا اینجا خوندی اگه دوست داشتی یه دعا یا آرزوی خوب برام کن که از ته دلت باشه☺️🩵
باشه عزیزمممنون🌹

خواهش میکنم عزیزم

تو هم اگه فیلم یا سریال خوبی دیدی بگو ببینم

کاربرای آقا و خانم هر دو برای من قابل احترام هستن ولی آقایون لطفا درخواست ندن چون ترجیح میدم با هم جنس های خودم گفتگو کنم🙏🏻😇اگه سوالی درمورد فیلم و سریال داشتی میتونی ازم بپرسی چون خیلی میبینم🥸حالا که تا اینجا خوندی اگه دوست داشتی یه دعا یا آرزوی خوب برام کن که از ته دلت باشه☺️🩵
خواهش میکنم عزیزمتو هم اگه فیلم یا سریال خوبی دیدی بگو ببینم

باش

من رستگاری در شائوشنگ دیدم 

پی کی دیدم هندی

میان ستاره ای

کلا فیلم علمی تخیلی زیاد دوست دارم

جنگ جهانی زد

نابودی

خانه شماره 12 میدان گریمولد
باشمن رستگاری در شائوشنگ دیدم پی کی دیدم هندیمیان ستاره ایکلا فیلم علمی تخیلی زیاد دوست دارمجنگ جهان ...

مرسی عزیزممم

2809