2777
2789
بله ولی کار هر کسی نیست

یکی تو خیابون منو گرفت گفت شریت رو گوشیم نصب نمیشه میشه واسم بفرستیش از طریق بلوتوث گفتم باشه گوشی هارو به هم جفت سازی کردیم بعد واسش شریتو فرستادم به نظرتون میتونه گوشیمو هک کرده باشه؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یکی تو خیابون منو گرفت گفت شریت رو گوشیم نصب نمیشه میشه واسم بفرستیش از طریق بلوتوث گفتم باشه گوشی ه ...

کار اشتباهی کردی، می‌تونه ولی ممکن هم هست این یکبار و مشکلی پیش نیاد و آدم معمولی بوده باشه اگه اطلاعات بانکی داری برای احتیاط از گوشی پاک کن یا عکس خاصی، دیگه مراقب گوشیت باش حتی بیرون که میری بلوتوث گوشی و خاموش کن

یکی تو خیابون منو گرفت گفت شریت رو گوشیم نصب نمیشه میشه واسم بفرستیش از طریق بلوتوث گفتم باشه گوشی ه ...

خود shareit سالهاست به عنوان بدافزار و جاسوس‌ افزار شناخته شده. بعد شما هنوز از shareit استفاده میکنید؟

با بلوتوث هم میشه هک کرد ولی نه کسی وقتشو داره نه حوصله‌شو.

آق معلم .*. آینده به کاری که امروز انجام می‌دی بستگی داره .*.
خود shareit سالهاست به عنوان بدافزار و جاسوس‌ افزار شناخته شده. بعد شما هنوز از shareit استفاده میکن ...

قیافه طرف میخورد یه آدم معمولی باشه به نظرت داخل دو سه دقیقه که شریت در حال ارسال بود میتونسته گوشیمو هک کنه و اگه این احتمال وجود داره باید چکار کنم

قیافه طرف میخورد یه آدم معمولی باشه به نظرت داخل دو سه دقیقه که شریت در حال ارسال بود میتونسته گوشیم ...

نه 

بلوتوث یه ارتباط half duplex هستش. مثل بی‌سیم و واکی‌تاکی میمونه که فقط یه نفر میتونه صحبت کنه و هر دو نمیتونن با هم حرف بزنن. یعنی وقتی شما در حال ارسالی دیگه نمیتونی از اون چیزی دریافت کنی. پس خبری نیست.

قیافه طرف میخورد یه آدم معمولی باشه به نظرت داخل دو سه دقیقه که شریت در حال ارسال بود میتونسته گوشیم ...

مگه با قیافه هم میشه کسی رو قضاوت کرد؟🤔